Tuesday, November 20, 2012

happy belated birthday..Alang

Assalamualaikum...

sekali lagi cerita cuti cuti terpaksa di tangguhkan utk memberi laluan lapuran edisi khas sempena sambutan hari lahir alang.. actually birthday alang jatuh pada 17 hb Nov lepas.. pada tarikh yg sama sebulan lepas tu birthday zino la pulak .. saja nak bagi tau awal.. hehe..sambutan ( makan makan ) di tangguh kan ke 18hb kerana menunggu Angah balik dari KB.. 

Biasa nya setiap kali birthday kami makan beramai2 sama ada di rumah atau di luar.. hadiah lain tak ada hehe.. kek pun kadang2 ada kadang2 tak ada.. yg penting kami berkumpul dan makan makan kali ni kakak tak dapat bersama kerana dia nun jauh di Manipal sana.. 

Selamat hari lahir kepada Alang.. semoga panjang umur murah rezeki dan di permudahkan segala urusan...


Alang masa di langkawi

masa di Melaka

zaman kanak2..

ni masa sambut birthday 10 tahun dulu

kami sambut di sini je

ada steak

ada sizzling 

all in the family except one

Qaisara

qarina

Aisyah Farhana

Arifah

along

angah

alang

adik

25 comments:

mama ju, said...

Selamat hari lahir juga. Seronoknya anak lelaki ramai!

al-lavendari said...

hensemnya alang .. ambil dari siapa tu ?

hepi besday alang !

Acik Erna said...

happy birthday alang..pertama kali la tengok alang golak bosar..dan asek golak maso rombongan kito haro tu..kok tak asek nampak serius yo

zino said...

mama ju
zino ada 4 anak bujang.. sorang anak dara..hehe

zino said...

al lavanderi

zino tak paham soalan hehe

zino said...

Erna

nasib baik ada alang kan .. senang kita nak kesana ke sini .. alang boleh guna GPS tunjuk hehe

anyss said...

Assalamualaikum,
Selamat hari ulangtahun alang...

zino said...

anyss
tq bagi pihak alang..

azi said...

Selamat Ulangtahun buat si kacak, Alang...Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah dlm.segala segi.

gadisBunga™ said...

comelnye alang masa kecik kecik. happy birthday kat dia ya!

MystoryPic said...

Happy belated birthday alang...
D'One Steak tu kat Bandar Baru Bangi kan ?? tiap2 hari lalu tapi tak pernah singgah pun

Neeza Shahril said...

muka Alang macam muka adik masa kecik kan... cuma Alang kurus sikit ;)

Semoga Alang menjadi anak yang soleh... Aameen..

Daddy Ziyyad said...

Happy Birthday buat Alang!!

Oh, Abah Zino lahir 17 December? Boleh la join saya, geng lahir December..hihihi...

Pemikir said...

Semoga berjaya dalam hidup yang mencabar. Good luck.

jemput ke blog saya. saya singgah n follow serta klik apa yang patut.

salam perkenalan

nurazzah8 said...

Happy Birthday buat Alang...

zino said...

azi
tq

zino said...

gadiscomel...
dia sangat hero masa kecik dulu hehe

zino said...

mystorypic
kena singgah tu tak kan asyik jeling je hehe

zino said...

neeza
betul tu.. adik tu jauh berkembang..

zino said...

Daddy Ziyyad
boleh boleh.. kita minta Dato belanja hehe

zino said...

pemikir
salam kenal.. insyaallah nanti zino ke sana..

zino said...

azzah
tq

azieazah said...

Dah besar, hensem plak si Alang ya... hehehehe


Selamat Ulangtahun Kelahiran Alang, Semoga menjadi anak yang cemerlang.

Si Matatajam said...

Happy belated besday Alang..

*SiRibenMerah said...

salam,
happy birthday alang..

ehh, ramai anak bujang abah zino ye... ehemmm~