Monday, December 24, 2012

Belated birthday surprise....,

Tetiba lampu bilik mesyuarat di tutup ingat tersalah picit suiz ke !! Kemudian pintu dibuka dan zino nampak cahaya lilin , lagu selamat hari jadi di nyanyikan

Rupanya staff dah plan utk bos dia terima kasih semua , memang satu kejutan ... Belum pernah terjadi sebelum ni sangat terharu

15 comments:

Pn Kartini said...

HaPPy Belated Besday!
Moga dikurniakanNya keberkatan usia,dimurahkan rezeki..dan dipermudahkanNya segala urusan..Amin

:)

norh said...

Happy belated birthday..

zino said...

Pn Kartini
terima kasih... amin

zino said...

norh
terima kasih

MystoryPic said...

En Zino... ada markah tambahan tak dalam borang prestasi huhuhu

zino said...

Mystorypic

boleh di pertimbangkan hehe

azi said...

Happy Belated Birthday...
semoga panjang umur dan dimurahkan lebih rezeki oleh Allah S.W.T..
bertuah bos dapat staf yang bakik macam tu..

yang keberapa ye En. Zino...? he..he..

Kengkawan said...

happy birthday pakngah.
andak kirim message kat wassap, tp mcm x balas.

-cinta soFiaSafiya- said...

selamat hari lahir, moga diberi keberkatan dalam penambahan usia ni dan bertambah murah rezeki in sha allah

Si Matatajam said...

Hepi belated besday Bro Zino...

zino said...

azi
terima kasih banyak...

zino said...

andak
kena guna no lagi satu...

zino said...

cinta sofiasofiya
terima kasih..

zino said...

si matatajam..
terima kasih..

Nur-nba said...

Wah ada kejutan.. Happy Belated Birthday untuk Abah Zino.. Pandai staf2 Abah Zino mengambil hati.. ;)