Wednesday, December 19, 2012

Kali ke dua birthday di JB.. alhamdulilah..

Assalamualaikum...

Sebelum kita masuk ke LEGOLAND .. jom nak cerita pasal sambutan birthday ni dulu...memang dah set dengan Ain nak makan makan di JB malam birthday Zino.. Ain perasan bila Zino sampai JB sama dengan tarikh birthday.. so ada lah acara makan makan..


tempat makan makan Ain la yg pilih.. Zino mana lah tau kat mana nak pergi kan.. plan asal dengan Sapina sekali tapi atas sebab2 yg tak dapat di elakkan dia tak dapat joint.. tak pe nanti kita set lagi ya kali ni Zurai dah ada plan yg baik punya.. 


BIla dah berlaku perubahan plan , Zino terpaksa bocorkan rahsia (rahsia la sangat) plan asal dengan Ayu, Citarasa Rinduan.. mana lah tau dia dapat joint ke.. dan Ayu cadangkan jemput GB utk joint Zino ..terima kasih banyak2 dengan GB yg sudi bersama kami malam tu.. macam dah kenal lama je.. pada hal itu lah kali pertama bertentang mata hehe cewah..


Adik , kenapa tu macam dah lapar je tu hehe


kepada yg dah kenal Ain tak perlu nak di ceritakan lagi, kawan siber yg telah kami kenal lebih 10 tahun, Zino kata 10 Ain kata dah 12 tahun.. bagitu pantas masa berlalu... terima kasih banyak dengan Ain dan famili bersusah payah utk arrange malam yg sangat bermakna ini..


Dan Zino juga nak mengucapkan berbanyak terima kasih dengan GB, kerana sudi bersama kami , seorang yg sangat peramah walaupun baru firstime jumpa.. Zino pun baru beberapa kali komen dalam blog GB, sekali dua bergurau dalam FB hehe.. tapi rasa macam dah kenal lama..tq


Bila Ain cadangkan malam malam sambut birthday Zino gurau minta dia sponser kek sekali.. teiba malam tu betul2 ada kek, siap ada live band nyanyi lagi.. nasib baik ada dua birthday malam tu kalau tak tentu spotlight tertumpu kat meja kami hehe


kek yg enak utk semua... 


bergambar sebelum bersurai...
terima kasih sekali lagi kepada semua..

sekian..

16 comments:

citarasa rinduan said...

serius
ayu nampak abah sgt enjoyyy

thanks ain dan GB..
saya sangat hargai kalian kerana mmbuatkan hari2 abah di JB y indah2 shj..

happy belated birthday abah.
(ucap fb,call or blog) y penting ayu doakan abah sihat sejahtera

zino said...

terima kasih Ayu memberi cadangan yg telah menjadi kenyataan.. cuma plan nak ke tempat Ayu tak berapa nak menjadi

insya Allah kita jumpa di lain masa dan ketika..

Granny Hani said...

kagum bila tgok orang lain mudah untuk selesa walau pertama kali berjumpa...I am not good at that, tu pasal lah cukup takut utk jumpa kawan baru.

m.u.l.a.n said...

seronok sambut bday lagi.. tumpang happy..

Angah said...

zino sambut besday eh..? yang ke berapa...:D

MulutPayau said...

Selamat har lahir untuk zino...semoga dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik..
Seronok dapat jumpa rakan maya kan....

aNIe said...

Abah zino jauhnya sambut Birthday...hehehe...

gadisBunga™ said...

dah ada update di sini rupanya! saya baruuu nak update esok. huhu!

Nur-nba said...

Selamat Hari Lahir buat Abah Zino.. GB memang peramah dan mudah mesra..

zino said...

Hani
Saya ok je bila jumpa kawan baru

zino said...

Mulan
Terima kasih

zino said...

Angah
Dah banyak no nya hehe

zino said...

MulutPayau
Terima kasih betul tu

zino said...

Anie
Nasib baik tak kat seberang

zino said...

Gadisbunga
Sekali lagi terima kasih atas layanan semasa kami di sana

zino said...

Nur nba
Betul tu macam kawan lama je