Thursday, December 20, 2012

jom masuk LEGOLAND

Assalamualaikum...

alhamdulilah tercapai juga hajat nak masuk ke LEGOLAND.. jom kita jalan jalan kat sana...

 sebelum masuk kena bergambar dulu

 adik dah tak sabar ni..

 Chief yg bertugas... ada masaalah cari dia hehe

 mula meronda..

 bangunan Sultan Abdul Samad...

 Masjid Jamek..

 adik kata itu stesyen LRT hehe

 Yg ni Masjid Putrjaya.. sangat detail..

 Bangunan Putra kalau tak salah.. tempat PM tu kan..

 penat berjalan kita naik keretapi LEGO

 tak payah pegi Singapore..
riverside di bawa ke sini hehe

 Taj Mahal pun ada..

 Yg ni Masjid di Brunei rasa nya..

 mono rail pun ada.

 kat sini boleh main sampai basah hehe

 adik nak naik rooler coaster.. berdebar2 kata nya.
nasib baik abah dia cool je...

 kasut kena sesuai...

pos istimewa.. hehe

ada banyak lagi gambar...
tapi cukup la kot yg lain tu kena lah pegi tengok sendiri hehe


12 comments:

anyss said...

Assalamualaikum,
Lorrrr...cepatnya habis. baru menikmati gambar rasanya hu huhu

Saya orang pertama komen tak?

Mohd Ezuan said...

Nak gi...hr tu gambor kat luar je...

Pn Kartini said...

Assalamualaikum:-)
Seronok jee tgk cuti2 kat dlm gambar tu yaa..
Menarik!
Anyway..tq juga utk tips bila nak masuk legoland lam n3 tempohari ya:-)

zino said...

Anyss
tak boleh letak semua.. nanti anyss tak nak ke sana pulak hehe

zino said...

EZuan

kena la set utk ke sana..

zino said...

Pn Kartini..

bawa anak2 tentu dia orang seronok nak main semua benda hehe

Juhariah Johari said...

Selamat hari lahir. seronoknya jumpa kawan2 maya!
Cantiknya legoland, bawa anak2 tentu seronok,

zino said...

Juhariah..
terima kasih... sesuai sangat bila bawa anak2 kesana.. kena rajin melayan la sekejap kesana sekejap ke sini..

Dee said...

wah..uncle dh smpi..dee insyaallah next year..ada tiket discount more than 50%..hehehe..

zino said...

Dee
tentu enjoy ke sana nanti..

Daddy Ziyyad said...

cantik model model nya..rumah mak ayah saya 20-25km aja dari Legoland ni..hihihih

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

beslah g sini,,hehe mgkin 1hari nnt smpaila kot saye ke sini