Saturday, December 22, 2012

"shopping" di JPO..

Assalamualaikum...

kata orang kalau tak ke JPO macam tak lengkap percutian di Johor, apa JPO tu?? kami singgah situ dalam perjalanan balik.. 

kata nya di sini, ada koleksi 80 pereka fesyen dan jenama terkenal menawarkan  tawaran 25 hingga 65% setiap hari !!. ye ke?? pada mula nya ingat nak jalan jalan je dalam tu .. tapi akhir nya terpikat juga nak beli utk kenangan dah sampai situ kan.. dapat la selai sorang hehe..














sekian..





24 comments:

citarasa rinduan said...

wahh

ayu xpernah pi

citarasa rinduan said...

agaknya sbb bukan kaki shopping.
tu y hati xkenan..

abah.. dpt harga less tak?

Kengkawan said...

ese x mampu kot soping situ hehe

anyss said...

Assalamualaikum,
teruja nak baca kisahnya...tapi gamborrr je manyak ;)

zino said...

Ayu...

tengok2 je nak memborong tak larat hehe

zino said...

Andak

tak mampu boli kito mampu tengok yo hehe

zino said...

Anyss
kisah nya memang tak banyak.. maklumlah window shopping je yg lebih hehe

zino said...

Ayu
yg mem beli dapat 40% diskaun..

gadisBunga™ said...

saya penah pegi sekali je, tu pun masa baru bukak. Pastu tak beli apo pun. Huhu.

norh said...

Mcm best ja pi tempat shopping ni kan...

Mas Zull said...

assalamualaikum zino...wah bershopping di JPO yer...:)

MystoryPic said...

saya pernah singgah sekali tapi tak beli apa pun, rasanya out dated sikit la barangan dia sbb tu la dia boleh bagi diskaun

Zareda Norman said...

zar dah dua kali ke jpo.. ,memang tak suka sbb stok yg diskaun tu semua design last two or three season.. macamlah kita tak tahu.. hehhe kalau siapa rajin kelebek design coach, guess,clark memang tahulah design tu tahun bila punyer.. hehehhe

zino said...

gadis bunga
kena datang lagi tu..

zino said...

norh
sila datang utk mengesahkan hehe

zino said...

Mas Zull
lebih kepada window shopping je hehe

zino said...

MystoryPic

kepada yg mengikuti perkembangan tau le outdates ke tak.. zino belasah je hehe

zino said...

zareda
kalau zino tengok semua nya baru hehe

Pok Li said...

Akan ke JB. Mungkin 2013

izan mama mia said...

saya xpernah sampai..

zino said...

POk Li
jangan lupo singgah sana..

zino said...

izan
satu hari nanti mungkin

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

penah lalu jek,hihihih

Ct NoArizah Aris said...

Mr Zino...sy akan ke sini nanti tunggu kedatangan ke JB yg akan dtg..tima kasih bg den idea..:))