Tuesday, December 25, 2012

tertunggak dan tertangguh..

Assalamualaikum..

Konon nya tadi nak cari hadiah yg tertunggak tu
tapi cari punya cari rope2nya out of stock..
kat situ la kot tempat lain mungkin ada

so hadiah tu jadi tertangguh la..
tapi tak pe..la..
tak lari gunung di kejar
esok lusa pun boleh lagi



4 comments:

Tihara said...

hadiah ape tu?

Mas Zull said...

assalamualaikum zino....yer la hadiah apa tu...:)

zino said...

Tihara
Belum dapat segan nak cerita takut tak dapat hehe

zino said...

Mas
Nanti abah cerita bila dah jadi kenyataan