Sunday, December 9, 2012

Rumah sendiri

Assalamualaikum

Memiliki rumah sendiri ada lah satu impian dan keperluan asas yg di impikan setiap orang,

Tak kisah rumah besar atau kecil yg penting itu rumah kita ... Harga rumah sekarang semakin hari semakin mahal dan melampau lebih2 lagi landed property terletak di kawasan berhampiran bandar...

Alhamdulillah sampai giliran Angah utk memiliki rumah sendiri



satu perumahan baru

jauh di pinggir kota

aksi adik di atas bumbung porch 


24 comments:

azi said...

Seronoknya Angah dah dapat miliki rumah sendiri..cantik pulak tu...:)

p/s salam buat kak Shah ye...

nurazzah8 said...

cantik rumah Angah...di area mana nih?

Granny Hani said...

Cantik..

Angah said...

Cantik rumah Angah. Angah yang ni pun sedang mencari rumah atas tanah yang bersesuaian...bak kata zino, rumah makin lama, makin mahal kan

m.u.l.a.n said...

impian semua.. alhamdulillah...

zino said...

azi

rumah kat area KL ni mahal sangat... alhamdulilah dapat rumah sendiri walaupun jauh sikit..

zino said...

azzah
ini kat Semonyeh..

zino said...

Hani
tq..alhamdulilah..

zino said...

angah
betul tu.. lagi dekat dengan pusat bandar lagi mahal..

zino said...

Mulan
tercapai impian..

MystoryPic said...

tak lama lagi dah boleh masuk rumah baru

Irfa said...

cantiknya rumah angah.muda2 lg dah beli rumah..untungnya ;)

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

cantiknya=) syukur

zino said...

Mystorypic
Tengah buat renovation tu tak lama lagi boleh le pindah

Yunus Badawi said...

Tahniah Angah kerana sudah memiliki rumah sendiri. Rumah sekarang ini semakin mahal. Nak dapat rumah teres di bawah suku juta ringgit adalah sukar.

lupekanje said...

Alhamdulillah..beli rumah adalah satu keperluan yg tk akan merugikan..investment tuh..

zino said...

Irfa
Tq alhamdulillah rezeki angah dan famili

zino said...

Norshahfeza
Alhamdulillah

zino said...

YB
Betul tu harga pun melambung2

zino said...

Accik
Kalau angah pindah sana tak dapat lagi berjiran dengan accik di P jaya hehe

MulutPayau said...

Alhmdulillah...Angah dah ada rumah sndiri...cntik rumah tu...

Yati said...

Cantik rumah. :)
Betul Encik Zino, rumah sekarang mahal. Tu suami sayang nak jual rumah KL, sebab sekarang tak dapat dah rumah kat Cheras harga camtu, walaupun rumah tinggi, tingkat paling atas.

zino said...

MP
Alhamdulilah ada tempat berteduh

zino said...

Yati
Se boleh2 nya jangan di jual kalau tak duduk boleh sewakan nak beli rumah skrg ni harga melampau2