Saturday, December 1, 2012

Jalan2 di KLCC

Assalamualaikum

Petang tadi along datang rumah, dia ada plan dengan alang tapi kami pun mengekor sama , akhirnya kami sampai ke KLCC tanpa di rancang , sebenar dah lama tak datang sini.

Along mencari sesuatu dan akhirnya dapat apa yg dicari ....

Selain nya kita tengok gambar je lah

Taman KLCC di tinjau dari dalam bangunan

cantik..

di kelilingi bangunan pencakar langit..

tapi adik.. yg penting dapat makan

rekabentuk dalaman pun menarik

air pancut tu pun tak jemu di pandang 

sekian...

23 comments:

Aleeya Atinza Saaid said...

pun da lama tak gi klcc...

zino said...

itu la.. sekali jalan sana memang teruja orang pulak sikit punya ramai

Si Matatajam said...

Dah lama sangat M x jejak kaki kat situ..rindu rasanya masa bercanda kat situ ngan kengkawan..

MystoryPic said...

masa KLCC baru siap dulu ada kolam kat belakang utk budak2 mandi... saya pernah bawa anak buah mandi, tp skrg ni tak tau ada lagi ke tak

Acik Erna said...

Se poie anakberanak ari tu belaja naik komuter he he

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

last g klcc bulan 5 lepasni,heehe

ieda said...

saya dah pergi KLCC waktu siang .. memang plan nak gi waktu mlm .. tapi situ jalan selalu jem huhuh

mama ju, said...

salam sdr Zino
KLCC sentiasa cantik
Kuala gandah berada tak jauh dr lancang.DLM 2jam dr KL. Tapi bila tak de acara naik gajah dan mandi2 mcm kurang semangat ke sana. Org pun kurag.

Daddy Ziyyad said...

KLCC ni bila musim cuti, dah penuh dgn warga asing...hahaha

MOKCIK AZWA said...

Baru sekali pergi ke KLCC masa makan malam dengan PM tempohari..tapi pergi malam, dan terkejar2..tak sempat nak tengok apa2 huhuhu..len kali kena pi melihat2 lagi la jawabnya

azieazah said...

Ntah kenapa, saya makin tak suka KLCC. Jika tiada urusan, itu memang bukan tempat saya.

zino said...

si Matatajam
nanti buat la rombongan ke sana lagi hehe

zino said...

Mystory Pic
saya juga suka bawa anak kesana masa dia kecik2 dulu sekarang dah bear panjang ni tak lagi la hehe rasa nya ada lagi

zino said...

erna
patut ada nampak gambar kat equa tu.. boleh dah datang selalu hehe

zino said...

norshahfeza
kira dah lama tu hehe

zino said...

ieda
malam tengok lampu la katanya cantik..

zino said...

mama ju
betul tu apa makna nya ke tempat gajah tapi tak ada aktiviti gajah nya..

zino said...

Daddy Ziyyad
pasal tu kita kena penuhkan suapya dia orang pegi tempat lain hehe

zino said...

azwa

kena pegi azwa.. hehe

zino said...

azieazah

saya utk jalan2 je ok la nak sopping sana tak la kot rasa semua benda mahal hehe

Hidayah said...

kdg2 jalan ke klcc jugak..
anak suka tgk air pancut tu..
kalau mlm lagi cantik dgn lampu lip lap lip lap..

:)

Angah said...

gi KLCC best tapi tempat makan dia crowded sangat....

Irfa said...

emm dh lama x kesini tp suasana masih sama cam dulu jgk..ramai org depan air pancut tu