Tuesday, November 3, 2009

anda soal saya jawab


Blogger silversarina said...

Memang nampak mudah untuk dibawa dan digunakan .

mudah dan ringan... boleh pelbagai guna

November 2, 2009 6:08 AM

Blogger Tie said...

Ooo... Tie pun ada tu, beli kat Giant, lama daa.... ada dua. Tapi Tie guna dlm rumah atau pun bila nak rehat kat luar. Orang kata kerusi memancing. Tie punya simple je.. warna hijau.

kegunaan utk keperluan masing masing.. hehe

November 2, 2009 7:45 AM

Blogger Zyma Saad said...

Kerusi lipat......aku sgt suka.
Boleh dilipat dan dibawa ke mana2 shj. Huhuhuhu.....

**Ko pandai lipat kain tak??? :)
Soklan cepu mas.

bukan setakat kain lipat orang pun pandai hehe

November 2, 2009 9:15 AM

Blogger cHeRyNa PiReS said...

ini sesuai kalau nak dibawak gi mancing. senang je nanti leh dok sambil tunggu ikan:)

sesuai tu... suka mancing ke?

November 2, 2009 9:43 AM

Blogger Abang Long said...

Saudara Zino.

Tolong berikan sedikit info:
1 - Berat. amat ringan kurang dari 1 kg kot..
2 - Nama brand. tak ada brand...
3 - Harga. di masjid tanah RM 30.00 je
4 - Lokasi produk. zino beli di kedai perabut masjid tanah..

TERIMA KASIH.

November 2, 2009 9:44 AM

Blogger Tabib Haji Norjae said...

Begitulah kehidupan ini ya ?

bagitu lah nampak nya...

November 2, 2009 9:45 AM

Blogger ez said...

emm..mudah dan ringkas la..ehhe

betul betul..

November 2, 2009 10:55 AM

Blogger MOKCIK AZWA said...

camni ropenya kerusi lipat tu...berguna juga nie...nak carik satu...

cepat cari sebelum kehabisan hehe

November 2, 2009 11:36 AM

Blogger Yunus Badawi said...

Berapa harga tu?

sila rujuk jawapan di atas.. hehe

November 2, 2009 11:37 AM

Blogger Masy said...

mcm2 angle gambau tu hehehehe

supaya nampak jelas dan terus boleh buat pilihan dengan bijak hehe

November 2, 2009 11:46 AM

Blogger KAKTINY said...

okeh.. kalau uncle zino jadi pengedar.. jgn lupa publish.. nak order satu.. hihihi

kalau oder banyak boleh jadi pengedar ni hehe

November 2, 2009 1:09 PM

Blogger aNIe said...

OOh...gitu rupanya kerusi tu ye...kat mana tu Zino? Teringin nak cari satu buat mertua...sebab kalau kat rumah pun dia bersolat di atas kerusi...

nanti balik melaka singgah Masjid tanah.. hehe

November 2, 2009 2:41 PM

Blogger KAMATO said...

ni kalau bawak pegi mancing bagus ni....

sesuai.. hehe

November 2, 2009 3:30 PM

Blogger Mak Su said...

nmpk selesa dan mudah nak digunakan/disimpan

boleh selit kat mana mana je hehe

November 2, 2009 6:02 PM

Blogger ^ez^ said...

owh..camtu rupanya.ez pon tertanya2 camne rupa kerusi yg uncle cakap tu..hehehe..

yg kabur dah jelas kan hehe

November 2, 2009 7:58 PM

Blogger DeeN said...

Saya punya ada satu, tp takde tempat sandar. Lenguh jugak. Yang Uncle tunjuk neh cam best jer. Cam kerusi Pengarah kat lokasi plak. Hehehehe!!

nak arah cerita apa hehe..

November 2, 2009 9:55 PM

Blogger Zareda Norman said...

kerusi perlbagai guna ni

tepat..

November 2, 2009 10:15 PM

Blogger tulipurple said...

saya pun nk gak satu..bila nk start jadi pengedar nie bro?

kalau balik kampong lagi boleh singgah beli.. mungkin kat KL pun ada kot..

November 2, 2009 11:09 PM

Blogger Adry said...

tahan ke bro... kang aku duduk terus patah plak...

alah kalau jatuh pun rendah je hehe

November 3, 2009 4:04 AM

Blogger Noli said...

comey..hehe
bape kilo max leh duduk?

belum buat ujian lagi.. nak cuba boleh la..hehe

15 comments:

MOKCIK AZWA said...

wakaka..tadi tercari2 mana entrynya..abis baca baru faham hahaha.

kalau jadik pengedar mokcik book dua kerusi lipat...

kEy said...

hehe!
tau xpe....
agaga~

Zareda Norman said...

sesi soal jawab gitu

zino said...

azwa..
dah tak idea nak tulis keluar la idea ni.. hehe

key..
sekarang dah tau kan hehe

zar
lebih kurang la hehe

cHeRyNa PiReS said...

skang nieh tak memancing. teman ayah je:)

Abang Long said...

Ingatkan masalah taknikal. hEHEHEHEHE .... bagus dan menarik cara ini ...

silversarina said...

bijak,bijak... buat saya terfikir ..hehehe.

Yunus Badawi said...

Jawapan yg padat dan jelas.

Mungkin saya akan masukkan kerusi ini di dlm range of products perabot yg kami akan tawarkan dlm katalog kami. Yg ini bukan nak cari untung sgt tapi utk mudahkan org beribadat.

tulipurple said...

wahh..sggh hebat pengetahuan am kali ini..hehe

ez said...

heheh..mula2 konfius..tp lama2 da paham da..heheh..kreatf la mr zino..

yginsaf4 said...

sessi soal jawab bersama tuan punya blog.. kannns

zino said...

sha
oo lepas ni boleh mancing balik..



abanglong..
tq.. hehe

silversarina
boleh guna bila perlu hehe

YB
bagus la tu.. utk kemudahan orang ramai..

tulipurple
kena paksa jawapan semua orang kan hehe

ez
terima kasih.. hehe

en.me
maklumat utk semua.. hehe

tintaHati said...

cehhh soal jawab pasal kerusi ka...hehehe

zino said...

tintahati
soalan terhangat hehe

norizam abdullah said...

saya nak beli gok satu
macamana cara ya
blh x