Friday, November 20, 2009

food poisoning....

rasa macam tak boleh pegi kerja hari ni....
keracunan ...
makan apa semalam ya...

bos..
minta maaf
saya ter MC hari ni..

20 comments:

MOKCIK AZWA said...

sekarang ni musim food poisoning. kat ganu kena taun, kat ofis pun ada budak dah kena.

Kena hati2 makan kt luar..

semoga cepat sembuh.

Yunus Badawi said...

Bos zino pun baca blog ni ke? hehehe

Semoga cepat sembuh dari keracunan tu.

zino said...

azwa..
tah yg mana satu la semalam tu..

YB
memang dia tak baca pun tapi ada staff yg baca hehe

Zyma Saad said...

Marabahaya cenggini. Food poisoning sgt marabahaya. Kang ada yg terlantar atas katil lama2 dan tak bangun2.

Dahhhh,pegi jumpa doktor. Jgn biar lama2 sakit tu....

take care ye...
:)

KAKTINY said...

'TERMC'?.. buleh pulak 'ter' ye uncle zino.. kehkehkeh

pB said...

TER ...????

ALAHAIIII

zino said...

zyma
baik mak incik hehe

kak tiny
mc yg tak di rancang hehe

pB
tak boleh guna ke ayat tu hehe

Mak Su said...

permohonan mc yang sangat bersopan-santun, take care :)

neezareef said...

bab food poisoning ni yg lemahh 1 badan

Zareda Norman said...

makan apa gamaknya semalam ek???

Dee said...

fuh..bos baca blog ke...kehkehkeh..apa2 pun take care ye uncle..

Mr PenyuBiru said...

takpe.saya maafkan.awak berehatlah.err..saya pun mc jugak ari. - sms dr bos.

hehe

zino said...

maksu
bos sporting hehe

neeza
memang lomah den

zar
tu yg tengah fikir lagi ni .. orang lain ok je

Dee
kalau bos baca sure dia dah balas hehe

penyubiru..
ingatkan bos zino yg jawab tadi hehe

xiiinam said...

kalau banyak cirit birit dan muntah...lepas tu doktor selalu suruh minum 100 plus...semoga cepat sembuh.

Erna said...

dah tau porut tu..tak bolih silap sikit makan sakit..makan yo ikut sedap mulot..samo la macam yang di gumah ni..kok budak kocik..dah kono rotan dah...he he..

Hana™ R. said...

salam. terasa plak saya psl kes2 food poisoning ni. hihihi.

skang ni mmg byk kes mcm tu, taun la itu la.ini la.

yg penting kbesihan diri. kbshn mknan. minum air msk hehe (:

ps: xbrani nk taip pjg2. nanti karang esei plak mcm jwb dlm final hihi

zino said...

cklah
tadi ada dr dalam FB bagi tau minum 100plus banyak2..

erna
mano den tau yg mano boleh dan tak boleh den makan bilo dah kono baru tau hehe

hana
tulis panjang pun tak apa hehe

cHeRyNa PiReS said...

baik2 jaga diri..jangan lupa makan ubat k!:)

bEEdLE d' bARd said...

semoga cepat elok.. =)

zino said...

sha
alhamdulilah hari ni rasa ok..

beedle
tq..