Saturday, November 14, 2009

hujung tahun yg sibuk..

sepatutnya bila dah nak hujung tahun masing masing dah sibuk nak menghabiskan cuti dah merancang kesana ke sini .. ada yg dah buat plan nak melancong dan melencong.. tapi kat opis zino tu macam tak geri tak rede terasa semakin banyak benda yg nak di buat usik ini tak kena colek itu tak kena .. banyak sangat yg nak di cokau dalam masa yg pendek.. hari hari balik lambat hari hari berkejaran.. dalam bilik fail bertimbun.. lambat di urus timbunan semakin tinggi .. aduhai..

boss den nak cuti cam mano ni?? loteh dah ni... hehe

16 comments:

SoFie NuR said...

nampaknya kena buat tunjuk perasaan ni kat bos mintak cuti...hehe

sI tEDI said...

bos aku hunung tahulah dia nak larikan diri dari kerja dan audit... so.. dia dah isi borang cuti awal2...

xiiinam said...

Masa ni orang kata sibuk gile ni...tak cukup tanah rasanya!!!

Nasib baik minggu depan cuti....(Murid jelah yang cuti...cikgu, ada yang kena terus bertugas!)

Erna said...

nampak e..kojo la ...ujong taun ni..kito dah ado program ni...nak ikut tak..he he..kojo..kojo..jangan tak kojo..

cikMilah said...

Zino, bila sampai waktu yang di rancang tu, just drop everything and go!

zino said...

sofie nur
agak2 bos layan tak hehe

sl tedi
bos yg bijak hehe

cklah
cikgu bila pulak boleh cuti

erna
nak pegi mano tu nak ikut hehe

cikmilah
nak cuba timbang2 boleh ke buat macam tu hehe

Yunus Badawi said...

Kerja sendiri mcm saya ni takde bezanya hujung tahun atau awal tahun. Kalau tak kerja takde pendapatan huhuhu

zino said...

YB
kerja sendiri boleh set apa yg nak di lakukan .. muga YB terus berjaya..

silversarina said...

kerja lebih masa tiap hari , nanti dapatlah cuti jugak tu :)

Pak Ngah: said...

:: salam...

:: begitulah kita...selagi ada boss di atas tu...dan semakin sibukkah kita, jika kita adalah boss...hmm...

cHeRyNa PiReS said...

boss camtuh. dia suka cuti ujung tahun. pastu keje dia sume tinggal kek kito.

suruh boss setuju carry forward lah...

Pok Li said...

Sibuk bercuti. He he he

DeeN said...

Hehehe... sian uncle. Nasib la dapat bos camtuh. Agaknya dia pon dah penat kut. Apa kata uncle tinggal je keje tuh kat orang bawahan uncle plak. Hehehehe...!

Er.. ape? cadangan ditolak? Huhuhuk!

Mr PenyuBiru said...

coti ja...kejo tu sampai bilo pun tak abes aih..hihi

zino said...

rina
cuti yg di kompol dah bertimbun hehe

pakngah
kalau sendiri jadi bos memang lebih sibuk.. tengom bos zino tu pun kesian hehe

sha
ingat nak pakat dengan bos sama sama cuti hehe

pok li
jeles den hehe

Deen
tak boleh tinggal macam tu je.. hehe

penyubiru..
memang tak akan habis kalau dah habis lepas cuti tak boleh datang kerja hehe

Zareda Norman said...

hulur jer borang cuti...

Boss gitulah.. kena korbankan cuti.. heheh