Sunday, November 1, 2009

kerusi lipat








atas pertanyaan ramai.. ini lah rupa krusi lipat tu..
ada yg berminat ke..?
boleh lah zino jadi pengedar ni hehe

29 comments:

Mr PenyuBiru said...

berape had berat? hehe

sI tEDI said...

boleh di bawa ke mana2 .. he he he

zino said...

penyubiru
selagi boleh duduk boleh di bawa agaknya hehe

sl tedi
sesuai utk di baca kemana suka..

silversarina said...

Memang nampak mudah untuk dibawa dan digunakan .

Tie said...

Ooo... Tie pun ada tu, beli kat Giant, lama daa.... ada dua. Tapi Tie guna dlm rumah atau pun bila nak rehat kat luar. Orang kata kerusi memancing. Tie punya simple je.. warna hijau.

Zyma Saad said...

Kerusi lipat......aku sgt suka.
Boleh dilipat dan dibawa ke mana2 shj. Huhuhuhu.....

**Ko pandai lipat kain tak??? :)
Soklan cepu mas.

cHeRyNa PiReS said...

ini sesuai kalau nak dibawak gi mancing. senang je nanti leh dok sambil tunggu ikan:)

Abang Long said...

Saudara Zino.

Tolong berikan sedikit info:
1 - Berat.
2 - Nama brand.
3 - Harga.
4 - Lokasi produk.

TERIMA KASIH.

Tabib Haji Norjae said...

Begitulah kehidupan ini ya ?

ez said...

emm..mudah dan ringkas la..ehhe

MOKCIK AZWA said...

camni ropenya kerusi lipat tu...berguna juga nie...nak carik satu...

Yunus Badawi said...

Berapa harga tu?

Masy said...

mcm2 angle gambau tu hehehehe

KAKTINY said...

okeh.. kalau uncle zino jadi pengedar.. jgn lupa publish.. nak order satu.. hihihi

aNIe said...

OOh...gitu rupanya kerusi tu ye...kat mana tu Zino? Teringin nak cari satu buat mertua...sebab kalau kat rumah pun dia bersolat di atas kerusi...

KAMATO said...

ni kalau bawak pegi mancing bagus ni....

Mak Su said...

nmpk selesa dan mudah nak digunakan/disimpan

^ez^ said...

owh..camtu rupanya.ez pon tertanya2 camne rupa kerusi yg uncle cakap tu..hehehe..

DeeN said...

Saya punya ada satu, tp takde tempat sandar. Lenguh jugak. Yang Uncle tunjuk neh cam best jer. Cam kerusi Pengarah kat lokasi plak. Hehehehe!!

Zareda Norman said...

kerusi perlbagai guna ni

tulipurple said...

saya pun nk gak satu..bila nk start jadi pengedar nie bro?

Adry said...

tahan ke bro... kang aku duduk terus patah plak...

Noli said...

comey..hehe
bape kilo max leh duduk?

Sasha said...

thnks... cantik n cute!!... tp boleh ke dia tmpung heavyweight?...

atty's said...

gitu rupanya ...cute jew..

melin melinda said...

kat mana nak beli kerusi ni ye?
saya mmh tgh carik kerusi mcm ni. Berapa RM?

harap bantu

thanks

melin melinda said...

boleh emailkan kat saya mengenai pertanyaan saya di
melin3190@gmail.com

thanks

muhammad asyraf said...

salam...pakcik saya dalam kesusahan utk mengerjakan solat...saya serius nak dapatkan kerusi macam ni..boleh bagi no telefon x tuan utk saya buat tempahan kerusi ni..terima kasih

Anonymous said...

Urutan tradisional utk wanita dan ibu bersalin.
area seluruh kawasan kuala lumpur.
hubungi 013-2096836.