Saturday, February 19, 2011

Botanical Garden..






keindahan alam semula jadi
pegi lah beriadah...
segala nya ada
di sana...
ok tak??

22 comments:

kak Erna said...

cantik dah gambar tu..tapi kan..biarlah warna warni sikit..tak la ijau yo..he he..

iZzuDdin said...

kt mana tu?lawa nye...
next month nk g jln2 =)
br nk amik camera...
hehe

zino said...

erna..
gambar bunga nanti hehe

zino said...

izuddin..
tasik perdana... dah banyak berubah..

kayteeze said...

Teringin nak pergi... Cuma kita di sini dapat berehat di Kenyir je..

Kengkawan said...

gambar no3 dan no 4 dari atas tus cantik sungguh la Pakngah

Kak Elle said...

itu aje ke?

zino said...

kayteezee
saya pulak teringin ke sana tak pernah sampai lagi.. hehe

zino said...

andak..
ye ke.. malang nya tempat ni kurang di kunjugi orang..

zino said...

kak elle
ada banyak lagi nak upload lambat sangat ..saya letak sikit je..

cikceriacorner said...

salam uncle..

cantiknye tmpat ni..

Zareda Norman said...

kat mana tu?

pB said...

nanti buat lah janji ..

menembak bertiga

aBear , Bro Zino dan Bro Kamato

MULAN said...

lama tak ke sini.. cantik..

zino said...

cikceria..
pergi la melancong hehe

zino said...

zar
tempat date pun boleh lupa ke? tasik perdana je tu hehe

zino said...

pB
good idea hehe

zino said...

Mulan
banyak pokok2 baru yg di bawa masuk..tapi masih kurang pengunjung..

Puteri Gunung Ledang said...

Botanical Garden Putrajaya pun cantik juga. Pergi lah sana

zino said...

puteri..
oo ye ke nanti kami pergi..hehe

Natalia said...

bestnye ade trek ..:))

zino said...

natalia..
itu short cut ke taman bunga raya dan okid hehe