Wednesday, February 16, 2011

selamat belajar...


dua sepupu...
seorang terbang malam ini...
seorang bagi bakal terbang tahun depan..inshaAllah..
selamat belajar semuga kembali dengan kejayaan.. Azreen..
terima kasih kepada Mekdi yg menaja entri ini hehe..
terbitan pertama dari DSLR..
komen??

22 comments:

aNIe said...

Selamat belajar buat Azreen...semoga berjaya mencapai cita2...

aNIe said...

Aik ...lupa nak komen... gambar cantik... bolehlah untuk seorang jurgambar amatur...heheheh

zino said...

anie
tq... lepas ni boleh oder mekdi bayar sendiri. hehe

Aida Ali said...

Lepas ni, telan air liur jelah tengok McD kat oversea tu...

zino said...

Aida
ye ke.. apa nak buat...

Zareda Norman said...

anak dara dua org tu memang
manis manis belaka

zino said...

zar
mak dengan abah dia org adik beradik. hehe

~ yus ~ said...

Selamat belajar buat kedua-duanya. Semoga berjaya!

Oklah abah Zino, gambar tu. Tapi rasanya kena explore lagi mcm mana nak kasi lagi cantik tu...:)

kayteeze said...

Alhamdulillah, suka sangat bila anak-anak kita berjaya!

Kengkawan said...

gud luck girls!

eh.. gambar meletup cerahnya...
talented!

cikceriacorner said...

belajar rajin2 adik..jgn main2 ye..heheh

cantik gambau tu uncle...:)

kak Erna said...

selamat menjalankan tanggungjawab sebagai pelajar azreen.
Gambar guna DSLR ke..apa bezanya..he he..

medic0809 said...

Ke NZ ke. Saya terlepas nak hantar anak buah semalam di KLIA. Kerja, kerja, kerja

medic0809 said...

Ke NZ ke. Saya terlepas nak hantar anak buah semalam di KLIA. Kerja, kerja, kerja

zino said...

yus
tq beri ulasan hehe

zino said...

kayteezee
alhamdulilah..

zino said...

andak..
tq.. nanti pakngah belanja teh tarik hehe

zino said...

cikceria..
tq

zino said...

erna
tak nampak ke hehe

zino said...

medic0809
kebetulan saya berada di luar pejabat.. ambik kesempatan la hehe

MOKCIK AZWA said...

Macam kembarla pulak Fizah dgn Azreen nie kan..comel jerr..

MULAN said...

all the best untuk kedua-dua nya..