Saturday, June 12, 2010

cat baru

Rumah lama tapi cat baru..
ini pun sebab dapat cat free
apa komen anda? hehe

16 comments:

sI tEDI said...

bagus. raya takpayah cat lagi! he he he he he he.

tapi macam tak sesuai sgt
ini muktamad ke atau percubaan?

leeya said...

hehe..tuka cat ek? da bosan nnt tuka lagi la uncle..hehe

chekgu BaniHassim said...

lawa dinding....

zino said...

sinteDi
tak sesuai ke ? alasan

leeya
dapat offer lagi nanti tukar lagi hele

chegu banihassim
ok ke thanks.. hehe

cikgu_math said...

ai.. masih basah lagi cat tu... atau hujan turun sbb warna terlalu mendung

idahani said...

abah zino, layout nie ok tapi..ewah suka2 jer nak kritik..ok lah layout nie..sesuai gitu..

Catwoman said...

Sy juga dah tukar cat baru....
Rumah tetap rumah yg sama dan lama.

Cat free la katakan......huhuhu.

:)

zino said...

cikgu ..
mendung sangat ke

ida
tapi .. kenapa tak cantik ya? hehe

catwomwn..
sementara cat masih ada kan hehe

Zareda Norman said...

banner tu kena kasik touch up sikit.. hehhehe

kak Erna said...

wah..dah pandai tukar cat..nanati nak suroh emi tukarkan lagi la..he he..nak tukar sendiri tak pandai..emi rajin...

zino said...

zar
tak pabdai la ikut apa yg di tawarkan je hehe

erna..
guna yg standard ni tau la hehe

CikguZue said...

salam,

dapat kat mane cat ni? nak try jugak lah.
nak komen ke? emm...sesuai kot utk mrk yg berjiwa tenang.

zino said...

cikgu
blogspot yg offer.. ok ke kalau ok kekal lama sikit kalau tak tukar lagi nanti..

aNIe said...

Zino...ramai yang mengecat rumah...puasa pun belom rumah dah cat...heheheh...cat free le katakan...sonang pulak tu...klik2 je...

Okay je ni...cantik

zino said...

anie
grab je sementara stok masih ada hehe

Mak Su said...

eh wah, cantiknya...cayalah