Saturday, June 19, 2010

jalan jalan...

memula plan nak ke Sg Wang, kerana mem ada appiontment dengan Dr , kesana sebenarnya sekejap je..tak sampai 10 minit pun tapi nak sampai sana tu yg mengambil masa yg lebih lama.. lepas tu lencong ke law Yat sekejap.. bukan nak beli apa pun, fizah nak pasang skin kat laptop dia, dah beli pun sebelum ni cuma dia tak confident nak lekatkan sediri.. tak ada pulak kedai yg nak buatkan.. ada sat kedai tu nak caj 90 inggit utk lekatkan benda tu.. tapi kena lah beli skin kat kedai dia.. kalau nak minta dia pasang skin yg kita beli sendiri lo layan.. akhir nya tak jadi lah.. mengabihkan bogreh yo..

dalam perjalanan balik tu adik merungut nak tengok wayang.. terus saya lencong ke mid valley , ila sampai kat tingkat atas tu.. makk aii ramai nya orang, beratur nak beli tiket tu sikit punya panjang dan berliku liku .. bila dah sampai redah je lah .. malas nak cari tempat lain..kakak l berungut beratur hehe.. target nak tengok karate kids.. sambil beratur tu tengok je bilangan tiket yg tinggal.. makin lama makin sikit.. half way tiket utk karate kid makin pupus.. kena lah cari film altenatif....akhirnya kami tengok A Team..

best juga cerita ni.. walaupun tak berapa lojik.. dengan teknologi komputer.. apa saja nyg boleh di imagin kan boleh di lakun kan hehe.. tak perlu lah zino buat ulasan berkaitan cerita ni, anda boleh baca ulasan yg di berikan oleh orang lain.. tapi memang berbaloi utk menonton.. hehe..sekian ..

10 comments:

Mimie.Candy Cane said...

best nye jalan2 tengok wayang dengan family....

zino said...

mimie
nak joint ke? hehe

Pak Ngah: said...

:: begitulah.. abah mithali..

MOKCIK AZWA said...

semua pakat tukar design nampaknya hehehehe...maklumla mudah nak buat kan. bukan macam dulu huhuhu...

nak tukar skin 90 hengget..buat sendirik jer la..ihikss

Kengkawan said...

dulu kecik2 suka sangat nengok The A team ni kat tv... sama kan?

mcm kena tgk gak nih

Zareda Norman said...

dah tengok a team yer.. zar craving nak tengok toy story 3 ni

pB said...

Salam Bro ...


mlm ahad ni nak bwk anak anak tengok Toy's Story 3 ...

Mak Su said...

kitorang pantang tgk wayang sekarang... sbb ada budak tengah lasak, huhuhu

Dee said...

napa x tgk toy story 3? mesti adik suka..kalo kt mid tu mmg ramai org uncle..sabar jelah..

idahani said...

waahh..abah gi dating tgk wayang dgn anak2..bestnyaaa..pehtu gi mkn kat kat ner lak?