Tuesday, December 7, 2010

KLIMS









gambar2 ni masa along alang dan kakak melawat...tak tau la abah dia ada can ke sana.. kalau tak cukup la dengan melihat gambar gambar je.. nampak gaya macam penuh sesak dengan peminat permotoran.. walaupun di kena kan bayaran tapi sambutan sungguh menggalakkan.. lumayan lumayan.. tak dapat beli dapat bergambar pun sudah jadi satu kebanggaan.. hehe..

kepada sesiapa yg berminat dalam dunia permotoran ni pasti tidak akan ketinggalan utk ke sana.. anda dah pergi ke?? last 12hb nanti.. jangan ketinggalan menyesal nanti hehe..

8 comments:

~ yus ~ said...

Wah! Bumblebee pun ada tu. Menarik. Hari Ahad tu, lepas dari PD, konon2 nak ke sana juga, tapi sebab mengenangkan pasti ramai orang dan jalan sesak, plan kansel...huhu

kak Erna said...

ingatkan sendiri poi..rupo e..anak2 yo..
budak2 kek gumah ni sumo e..minat..tapi yang nak bawak e tak do..maleh boto nak tanyo2 ni..he he..

zino said...

yus..
memang tengah ramai tu hehe

erna
apo susah naik kommuter dari seremban sampai ke pwtc.. laluan ke sentul tu..

Aida Ali said...

Isnin lepas pergi sekeluarga tapi jln masuk ditututp. Balik saja je huhu

DrSam said...

Baru pergi semalam bawa bebudak. Cerah biji mate :)

zino said...

aida..
kena pegi weekday baru kurang sikit kot hehe

drsam..
kalau semalam bertembung la dengan tiga org tu agaknya.. hehe

Zareda Norman said...

kami nak pi minggu ni rasanya..

nabila saat said...

nk yg light blue tu lahh..chopp!!!