Saturday, December 11, 2010

lawatan singkat...putrajaya...tanpa DSLR..










tengah hari tadi kami ke Putrajaya memenuhi undangaan ke majlis perkahwinan anak bekas guru sekolah zino dulu juga merangkap jiran sebelah rumah di kampong mem.. setiap kali ke putrajaya zino teruja dengan keunikan bangunan bangunan di sekitar kawasan tersebut... sementara menunggu adik mem datang utk mengirim barang utk di bawa balik sempat zino merakam apa yg di lihat di keliling...

oleh kerana DSLR belum ada lagi, dan kamera compact pun tertinggal di rumah.. maka gambar gambar ini di rakam menggunakan kamera talipon.... anda berpuas hati dengan rakaman ini.. sila berikan ulasan.. jangan malu2...

20 comments:

kak Erna said...

dah tak payah boli DSLR..kamera talipun pun dah canggih..buek ponek mikul DSLR yo..he he..

Zareda Norman said...

betul betul.. pakai dslr ni hangat hangat memula aje.. opis zar ada dua ketoi dslr..zar yg jaga, carik yg kompak jugak tapi megapixel high resolution lah

zino said...

erna..
terima kasih dengan ulasan yg sangat ikhlas hehe

zar..
kompak yg itu memang dah ada.. hehe teringin beralih ke DSLR hehe

adam said...

ijan ni:)

gambar2 zino cantik!:) ada belajar kat mana2 ke cara amik gambo. anyway, kalau pakai dslr lagi cantik la sebab ada kualiti. tapi, once dah pakai kene komited.. kalau tak sayang je bazir ribu2;)

su said...

ni pon da puas ati daaa....menarik & tringin plak nk pegi ke sana! haha!

KAMATO said...

Bro, ni kira dah ok la, kalau nak lagi sampoi edit sikit kat photoshop, sure gambar ngalahkan dslr

Kengkawan said...

kita pun SANGAT teringin dslr...

zino said...

ijan
betul juga tu tq..

su..
tq.. kena pegi tu hehe

kamato
tq..

andak..
jom kompol duit hehe..

ze said...

salam...

dr blog mak su...

gamba2 yg diambil cantek walaupun hanya guna hset jer...

gamba rumah di atas, rumah sapa?

DLSJ Sahrul (nbk466) said...

Kalau nnt mai lagi guna DSLR lagi mantop gambarnya bro Zino ; )

pB said...

bila ada DSLR , kena masuk kelas

cikceriacorner said...

salam...uncle zino..ok aje gambar2 tu..cantik..:)

zino said...

ze..
itu rumah mak dikampong maksu selalu ke ke rumah tu hehe..

shahrul.
tq


pB
kelas dewasa ke hehe

cikceriacorner
tq tq...

Aida Ali said...

Cantiknya....

ze said...

zino.. sy link ya... thankss ke gobok sy hehehe

p/s: cantek umah tu, wat sy rindu kg....

zino said...

aida..
tq

ze..
terima kasih sudi datang lagi.. dan link.. nanti saya link ze juga..

ciK LyndaWawa igUana said...

beli dslr ingat saya juga..hehe

zino said...

wawa..
nak tolong bawa kan ke hehe

Wan Izuddin & Nik Norzehan said...

saya nak jual DSLR Nikon D60 nk beralih ke kamera lexia pulak.. so kalu En.Zino berminat boleh la berurusan ngan saya.. heheheh

zino said...

wan..
what is your offer hehe