Sunday, August 9, 2009

anniversary

Salam semua..

semalam 8bh Ogos merupakan hari ulang tahun perkahwinan kami, tapi sambutan nya tertangguh sehari .. dan baru selesai sebenta tadi..mem nak tunggu semua korum cukup baru nak sambut. sambutan biasa nya keluar makan makan beramai ramai..anak beranak kali ni mem teringin nak makan kat Marce movenpick resraurant, di the curve mutiara damansara..selepas perjumpaan dengan makcik blogger tepuh hari dia dah bercadang nak bawa anak anak makan kat sana..dia nak bawa je zino le yg nak kena bayau nya hehe..

semasa kami keluar, along masih kat rumah letih sangat baru sampai dari JB.. angah pulak masih di putrajaya..tapi akhirnya semua datang berkumpul..cuma kak long dan arifah je tak dapat joint sebab masih di JB..seronok je dia org mengoder dari satu menu ke satu menu.. hehe.. tapi nampak masing masing enjoy oder dan makan..

puas la hati mem dapat mengumpulkan semua anak anak dalam satu majlis, along berada di JB pun berjaya di pujuk utk balik awal.. bila mem talipon sorang sorang di tanya apa makna 8hb Ogos.. hehe angah je yg ingat.. yg lain tu fail hehe.. tapi tak ada hadiah apa apa pun.. semuga berkekalan sehingga ke akhir hayat.. amin..

27 comments:

kayteeze said...

Oooo......

Alhamdulillah....

Happy Aniversary !!

Moga2 bahagia selalu...

Kak Elle said...

Betul pun saya teka di FB ke marche`...hehe....susah juga jadi menteri Finance kan?

neezareef said...

happy anniversary...tp yg ke bpe ek..

DrSam said...

Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan yang ke....mmmm... berapa ye?

Semoga bahagia berkekalan.

ZARA 札拉 said...

salam.

tahniah Uncle!

^_^

Abang Long said...

Semoga BERBAHAGIA sepanjang hayat. :)

Zareda Norman said...

zino

thaniah dan semoga berkekalan buat zini dan kak aisyah

Dee said...

tahniah zino..moga ikatan suci murni itu berkekalan hingga ke akhir nyawa..jaga mem elok2 no..

Angah said...

Tahniah zino..., semoga berkekalan sehingga akhir usia dan dijauhi pancaroba

Neeza Shahril said...

huhuuu.. tarikh penting tu.. takde tarikh tu, takdelah mereka semua kan.. heheh..

Selamat ulangtahun zino.. yang ke berapa ek? nanti neeza teka.. yang ke 27 ya? kalau salah jangan marah ye..

semoga ikatan kasih zino and mem berkekalan hingga ke akhir hayat...

KLMari said...

Happy anniversary and congrats to Bro Zino dan Mem...Moga berbahagia hingga ke akhir hayat...:)

zino said...

kayteeze
thanks..

kak elle
selepas perjumpaan dulu mem dah merancang nak bawa anak anak dia kesana..

neezareef
baru yg ke 28 kali..

Drsam
terima kasih.. jawapan ada di atas..

zara
terima kasih..

abanglong
amin..

zar
terima kasih.. sampai salah tulis nama hehe

Dee
inshaAllah .. terima kasih..

angah
terima kasih..

neeza
terima kasih tekaan hampir tepat..

KLMari
thanks u..

sya said...

Selamat Menyambut Ulang tahun

^ez^ said...

tahniah uncle..kem slm kat mem.hehehe..

rasanya dalam family ez pun semua tak igt anniversary mak abah.ez sorang je yang igt besday and anniversary..hehehe..

xiiinam said...

Tahniah....


Doakan ckLah dan suami dapat ikut jejak Zino dan isteri..

Mak Su said...

moga berbahagia selalu abang ngah :D

erna said...

selamat menyambut ulangtahun..semoga bahagia dan sejahtera sentiasa disamping kluargo...dan bertambah cucu..

SoFie NuR said...

Happy Anniversary!!!

zino said...

sya
terima kasih..

^ez^
terima kasih.. kena ambil tau tu hehe

cklah
semuga cklah dan suami berkekalan jodoh sehingga ke akhir hayat..

maksu
terima kasih..abang doakan maksu pun sama.. kekal bahagia sehingga ke akhir hayat..

erna
mudah2an.. terima kasih..

sofie nur
thanks u..

INTAN said...

hepi beleted anibesiri abg zino...
gambo takde ke?

Jard The Great said...

eh.. ku blom wish ghupernya.. hehehe..

salam anniversary ye en zino dan isteri terchenta.. harap berpanjangan hingga ke akhir hayat bersama kesihatan dan anak2 cicit2 yg pandai2.. ;p

cikgu_math said...

happy anniversary...
semoga bertambah kebahagiaan .....

zino said...

intan
gambar tunggu alang hantar.. talipon zino kehabisan bateri sampai restoren..

jard
thanks u

cikgu math
amin..

ABDUL LATIP said...

Zino dan Isteri

Selamat ulangtahun perkahwinan yang bahagia. Didoakan berkekalan jodoh dan bahagia hingga ke akhir hayat. Bertambah rezeki dan anak hehehe.

Berbekam itu elok tambahan pula orang yang sudah berumur macam kita ini. Lepas berbekam badan rasa ringan, kepala tak pening, lengoh2 hilang. Cubalah berbekam tapi cari tukang bekam yang ada tauliah guna peralatan moden. Bayaran agal mahal tak apa asal selamat dan sihat.

Kengkawan said...

tahniah..
dan semoga yang baik akan berterusan.

aminnn


p/s dh lambat ke ni?

PerantauSepi1306 said...

happy beeelated anniversary bro... bior pun udah 28 kali tapi tatap maintain.... semoga berbahagia berdua hingga ke akhirnya...

Zareda Norman said...

zino

sorry.. hehehe typo error tu speed sangat menaip.. ehheh