Friday, August 14, 2009

sampan wap.....

baru baru ni kami satu opis pegi naik sampan wap... oops tidak pegi makan sampan wap.. hehe.. orang putih cakap steam boat hehe.. tah kenapa di panggil macam tu tak tau le pulak.. memula ingat tak dapat sambutan maklumlah masing masing kena bayar hehe bajet pun kecik.. tapi bila zino sampai..(biasa la lewat) suasana sungguh meriah..

tak payah cerita panjang la.. kita tengok sebahagian gambar yg sempat zino rakam.. itu pun meja yg dekat2 je.. tak larat nak jalan perut kenyang hehe..tapi gambar2 tak berapa terang pasal terlupa kamera.. nak cepat punya pasal.. tapi lambat juga hehe..guna HP je.. jadi lah kan hehe









25 comments:

lupekanje said...

amvoii...zino gi makan sampan wap..hehhe..lawak juga bila di trangselitkan gini..

sedapnye...acik tak getipun nak makan caner sampan wap ni...sian kan..

nnt nak suh zino banjer..hehehe..

zino said...

acik..
kalau macam tu nanti boleh le set ke tempat tu.. makan steamboat beramai2..hehe

yginsaf4 said...

takkan orang len takdok kamera canggih abang zino tewww.. ehehe

SoFie NuR said...

bestnye...nak jugakkkkkk...hehehe

zino said...

en.me
ada zino talk minta je gambar2 itu hehe

sofie nur
boleh singgah la KL sebelum balik ukraine hehe

KAKTINY said...

wah wah wah.. best nyer. kat nelayan eh..
kalau 'sampan wap' ni, kaktiny suka layanz kat johnny's.. hihihihi...

whitetulip said...

Alamak...sodapnyer...whitetulip paling la suker..banget makan sampan wap nih!!haha

cikMilah said...

nyam nyam....nak buat jugakkkkk!

Zareda Norman said...

Tupai tupai ke tu? zar kalau pi sampan wap ni memang suka tupai tupai.. banyak pilihan dan bes bes sayur dia...

Pok Li said...

Sambutan sebelum Ramadhan ke bang

ALAF21FC said...

Selepas makan, wajah pasti ada wap.

silversarina said...

Tak sempat lagi nak bersampan wap sejak sekian lama ..... meleleh air liur tengok gambar sampan tu :)

suhaila-ab said...

lorrr igtkan apa tadi....setim bot ropernyer...

tintaHati said...

wahh...teringin juga nak makan sampan wap ni....i love seafood...

PrinCeSS said...

sedapnya sampan wap tu..dah bertahun x bersampan ni..

Dee said...

penuh wap nmpknya gambar2 tu..emm.sedapnyer makan steamboat..

intan.dayana said...

eh rmai juga walaupOn menggunakan duhet sendri.hehehe.bile nk blanje intan mkn sampan wap neh?lalalalala~

intan.dayana said...
This comment has been removed by the author.
INTAN said...

alahai...sodapnya!!!

zino said...

kaktiny
jonny tu kat mana pulak?

whitetulip
jom la joint.. hehe

cikmilah
ajak ramai2 baru best hehe

zar
tupai2 belum terai rasa macam nak set nanti tu hehe

pokli
memang taget nak berkumpul sebelum start puasa...

alaf21
betul tu hehe

silversarina '
kena lah seet satu hari yg cerah hehe

su
tu lah dia..

tintahati
kena set tu beramai2 baru meriah..

princess
nampak nya semua suka tu ajak abah tu cepat hehe

Dee
pasal tu gambar tak berapa clear hehe

dayana
boleh.. set je bila nak hehe

intan
jangan kempunan dah le.. hehe

~mrs azmi~ said...

sampan wap???? wakakkakakakaka
tak tepk langsung steam bot betapa sinonimnye bahase itew ngan life kite kan... sampai kan bile translate kite jadik tak paham.. cam bahase alien.. hikhik

zino said...

mrsazmi
macam mana dia org dapat nama tu kan.. hehe

yginsaf4 said...

salamm abg zino ittewww.. u hv TAGGED by me.. ehehe

zino said...

alamak... hehe

PerantauSepi1306 said...

sodapnyooo sampan wap tu.. ish.. kena buatlah nampak gayanya nie..