Saturday, August 15, 2009

salam hujung minggu

Apa aktiviti anda dihujung minggu?? hari ni adik kata kena sekolah.. sekolah ganti katanya.. semalam dia tak sekolah.. dapat MC pasal batuk batuk.. tapi pagi ni bersemangat semula nak ke sekolah.. dah bekalkan dia dengan mask.. tak tau berapa lama dia akan pakai.. sebelum ni dah bagi satu .. habis hancur di kerjakan nya..rasanya kena stok sekotak besar ni.. hehe

sambil zino ber FB tadi kakak talipon, bertanya kabar dan sebaginya.. kakak memang jarang talipon.. zino pun sama.. bila ada hal baru kami bercakap.. dia merantau di SB.. so kakak perlukan bantuan.. tak perlu zino tanya lebih lanjut kenapa dan utk apa.. bila dia sebut saja zino terus kata OK.. selagi termampu .. setelah mendapatkan no akaun beberapa minit lepas tu zino maklumkan semua dah beres.. bila bila masa kalau kakak perlukan bantuan saya inshaallah tak akan di kecewakan.. setakat kemampuan..

esok mem kata ada jemputan di melaka.. amboi jauh tu.. zino tak tengok lagi kat mana.. tapi ok juga tu memang hajat pun nak balik kampong, nak jumpa ayah bonda , nak bawakan barang keperluan ayah bonda, dah sebulan tak jumpa...

apa program anda hujung minggu ni??

13 comments:

Masy said...

esok x tau lg heheh

lili11 said...

Jemputan kahwin ker? Belum abih lagi kenduri kendara eh?
K, jaga kesihatan yer ...

Precious weblog 1malaysia

cikMilah said...

cikMilah dah siap mandi coklat.Last order dah beres dihantar tengahmalam semalam...hehe..Jap lagi nak gi cari barang dapur, stok puasa.Lps zohor gi tengok anak dara kat hostel.Depa minta face mask-last week bagi,dah habis disedekah kat kawan-kawan. Seb baik company Abah bagi satu pack/50pcs/seminggu/headcount; mmg khusus utk kegunaan family. Mmg berlebih tu, bolehla share ngan kawan-kawan. Facemask ni pun kira masuk item baru dalam bajet family. keluarga, kan Zino?Selamat berhujung minggu.

INTAN said...

duk umah je kot..nk lipat kain baju..huhu

~mrs azmi~ said...

dok umah. mengemaskan barang2 yang samoai dari kg last week! aduh! capek!!

Zareda Norman said...

kami lepak dirumah aje. Sabtu ada kenduri di glenmarie...

xiiinam said...

Salam...terima kasih atas doa yang dikirim...

silversarina said...

Untung kakak zino dapat adik yang pemurah macam zino Alhamdulillah.

Bestnya dapat balik kampung jumpa mak ayah, tersenyum mereka menyambut anak cucu .Harini hubby bawak sofie dan maya balik kampung jumpa wan dan opah mereka.

Pok Li said...

Sudah lama tak bercuti dihujung minggu. Kerja-kerja-kerja

cikgu_math said...

Ingatkan nak relaks sikit hujung minggu, tapi
jumaat ada kelas
sabtu ada kursus....di PPD
Ahad...Kita dah sekolah!!

Aleeya said...

ujung minggu besanye ade 1001 agenda huhuu

UnGu VioLet said...

slm ujung minggu untuk zino jugak..

Yunus Badawi said...

siang tadi jiran depan rumah terima tanda utk anak dara mereka. Kami sibuk jugaklah kat situ sampai zohor hehehe