Wednesday, August 26, 2009

salam ramadan...

Sejak kebelakangan ni jarang dapat menulis dalam blog,.... kat office memang le terlampau sibuk sehingga tak ada masa nak berehat kalau tak diskusi.. meeting... kalau tak meeting ada lawatan .. semua perkara mengejar dateline.. menyelesaikan masaalah yang memang tak akan pernah selesai.. hehe

dan hari ni di paksa berehat.. dah pergi office pagi tadi tapi rasa tak selesa langsung duduk kat office tu.. bila cakap dengan bos dia minta zino balik rehat.. balik je terus zzzzzzzz.. sekarang rasa macam dah segar sikit... semuga terus ok selepas ni..

bagaimana puasa tahun ni..semuga kita dapat mengerjakan ibadat puasa dengan penuh rasa keinsafan dan ketakwaan..semuga ibadat puasa yg kita kerjakan di terima Nya..bazaar ramadan pun rasanya meriah.. tapi kami belum lagi berpeluang menjengok ke mana mana bazaar.. kalau hari2 kerja ni mem beli di tempat kerja..

sehingga berjumpa lagi salam..

6 comments:

noorlara said...

kekadang kesibukan akan membantu kita melupakan perut yg lapar tau-tau dah petang dan waktu untuk balik umah. bertuah ade mem tolong belikan, bagi duit je le...

Ms Gee said...

lama kamu tak hapdet.. ehehe.. salam ramadhan ye..

hanimndroid said...

tuntutan kerja... apa nak buat kan:) salam ramadhan, elok ler kurang kan g bazar. h1n1. huhu, nak g jgn lupe apply mask

lupekanje said...

salam ramadhan...selagi dinamakan bekerja....gini ler...taim tk de kijer blh la kita besantai2...taim melambak....tu ha...kat meja acik...dah jadik tower dah. Amek cuti semalam pun sik tingat kat kije yg melonggok tuh..huhu..
baru skali menjengok Pasar Ramadhan...itupun kat Koler Pilah, masa gi ziarah kawan kat Spital..takut buka poser tgh jalan.
Moga zino sihat dan terus sihat...aamen

Zareda Norman said...

Zino

yerlah zar pun agak busy di pejabat lepas raya ni scheduled penuh sampai november. biasalah akhir tahun kan memasing berebut nak perabihkan duit.

kerja tu kerja jugak.. kesihatan perlu diutamakan

yginsaf4 said...

salam ramadhan abg zino itteww..