Wednesday, October 28, 2009

baby qaisara..

baby qaisara dah discaj dari spital.. angah refer kat spital pakar kat Bangi.. bila Dr hospital biasa tak dapat nak detect baby sakit apa.. rupanya kat area tu berderet hospital pakar swasta ni.. nampak macam satu kelompok hospital.. swasta... berapa dia caj agaknya..

bila kami sampai malam tu baby sedang nyenyak tidur.. tapi lepas sorang sorang mengusik baby.. akhirnya baby terjaga.. terpisat pisat baby bila tengok keliling ramai dok kerumum dia.. hehe
suhu badan dah normal.. tapi masih bawah pengawasan Dr.. kat tangan ada jarum suntikan supaya mudah nak masukkan ubat.. alahai tangan yg halus tu di cucuk jarummm.. kesian nya..tak apa lah baby.. demi utk kesihatan di masa depan..

semuga baby terus sihat...

21 comments:

~mrs azmi~ said...

err.. saya ada tertinggal ketapi ke? baby qaisara sakit ape ek? sampai kene cucuk2 bagai...

tulipurple said...

alahai..mmg cian kalu si kecik mulus dicucuk bagai...moga qaisara cepat sembuh dan sihat seperti sediakala..amin.

Mr PenyuBiru said...

a'aa.. baby cute tu sakit ape? aku mmg takleh bayangkan kalu berbudak kena cucuk jarum.mudah kesian.

Yunus Badawi said...

ciannya dia. Semoga dia pulih sepenuhnya dgn segera.

Ibubapa risau kalau baby yg sakit.

sI tEDI said...

aduhai.. tembamnya.. mog ababy sihat

CikguZue said...

moga cepat sihat. alahai cutenye...

silversarina said...

Alhamdulillah dah discaj baby comel tu ..pipi dia tu :)

zino said...

mrs azmi
dr suspek denggi... kena ambik darah setiap hari..

tulipurple
amin..

penyubiru
itu la.. semuanya halus lagi..

YB
betul tu..

sltedi..
baby dah sihat.. alhamdullilah..

cikguzue
amin..

silversarina
tq..

pB said...

tombammmm nyerrrrrrrrr


singgah lah umah kalau ke Bangi tu...


moga cepat sembuh

Dee said...

moga2 bb cepat sihat..

sya said...

Sian dia.. kecik2 dah menahan sakit.. moga Qaisara cepat sembuh

ez said...

atok..sy doakan baby qaisara cepat sembuh..amin..

Masy said...

insyaallah akan sembuh.. kene bg dia minum air manyak2 la kot :)

cHeRyNa PiReS said...

baby...semoga cepat sihat. baby sha pon kena inject kelmarin. tapi baby kucing la. err...tak suka tgk tangan kecik kena inject!:(

aNIe said...

Semoga baby akan terus sihat walafiat...bertambah comel dia sekarang...

zino said...

pB
singgah rumah.. dah pindah bangi ke?

Dee
amin..

sya
mudah2an..

ez
terima kasih...

masy
baby halus lagi mana tau minum air..menyusu lagi mak dia yg kena minum legih kot hehe
'
sha
buat suspen je hehe

anie
thanks u..

Erna said...

alhamdulillah..baby angah dh kluar spital..harap terus sihat cucu tu..dah bosa cucu wan bolom sekali pun jumpo...he he...rayo ari tu pun tak jumpo.

Zyma Saad said...

Comel sungguh.
Meh sini Aunty Zyma nak peluk cium pipi ko,Baby kecik....
Huhuhuhu....
:)

CuTeMiUt78 said...

ehh, napa baby.. sakit apa.. ??
apapun semoga cepat sihat ya

PerantauSepi1306 said...

semoga baby qaisara cepat sembuh, ye.

Zareda Norman said...

alalalala ciannya dia... harap cepats embuh baby tu.. semoga senang hati tok dan wan ya