Wednesday, October 14, 2009

seminar atau berehat???

esok ada seminar seharian di Prince Hotel..
apa makna tu..??
zino berehat dari bekerja sehari...
boleh merelekkan minda..
boleh merehatkan otak..
boleh berjumpa ramai orang..
boleh saling bertukar pendapat..
boleh kenal kawan baru..
boleh bertukar kad nama..
boleh makan2... oops esok last puasa!!
boleh tidur.. dalam dewan ..


pilih yg mana satu zino akan lakukan hehe

11 comments:

Zareda Norman said...

yg penting dalam lari lari dari kemelut ofis buat seketika...

Mr PenyuBiru said...

kalu ade wifi bleh layan blogging.hihi

Yunus Badawi said...

Boleh balik rumah lebih awal dari biasa hehehe

zino said...

zar
betul tu..

penyubiru
good suggestion..hehe

YB
betul juga tu hehe

KAKTINY said...

seminar di prince hotel??
oh.. dekat sgt dah le dgn ofis kaktiny..

leh lunch sama2 kat rest. sri melayu.. takpun kat kompleks kraf.. takpun kat cafe hotel royale chulan ni hah..

tak pun naik jer kat ofis kaktiny ni.. kaktiny banjer makan kat cafe tingkat 1.. hihihihi...

Dee said...

seminar? jgn tertidur dlm dewan udahlah ye..

cHeRyNa PiReS said...

hmm..nak tido jugak ye...nanti dengkur macam mana?:)

aNIe said...

Rasanya yang last tu tak kot...kalau nak tidor pun kena pakai cermin mata hitam...hehehhe

INTAN said...

bab mkn paling best...pakej seminar...6 kali sehari smlm bab mkn..hehe

yginsaf4 said...

hotel lima bintang tewww..

zino said...

kaktiny
boleh extend offer tu di masa lain tak hehe

Dee
nasib baik tak tidur.. hehe

sha
tak sempat tidur perbincangan hangat..

anie
alamak lupa nak bawa hehe

intan
betul tu.. petang semua ngantuk hehe

en.me
memang ada banyak bintang sebab terletak di bukit bintang hehe