Monday, October 19, 2009

lintas dari Nilai Spring..

Sejak semalam kami dah berkampong di Nilai Spring
ini firstime datang sini..
kabar nya resort ni baru siap
baru lima bulan beroperasi..
cantik..
bersih
nyaman..

lebih nyaman kepada yg datang sini nak bermain golf..
kepada yg tak geti nyabit.. sama ada pegi jooing kat luar tu..
atau merayap ke Nilai 3.. hehe
atau membuta je lah..

program bermula malam tadi..
sentiasa hangat dan panas hehe
tapi berjalan lancar..

ada dua hari lagi perlu di lalui..
big bos kata kalau boleh siap awal boleh balik awal..
iya ke tu? hehe

13 comments:

Yunus Badawi said...

Zino tak menyabit ke?
Takkan nak ke Nilai 3?

cHeRyNa PiReS said...

huikss...acik...dah dekat dah ngan umah sha tuh! (kat rembau tak bertembung, kat nilai pon tidak...huhu...)

selamat berseminar!

Ummi365 said...

ooo i was there semalam.. tak nampak pun

Blog Erna said...

poi yo lah joging..nak menyabit tak mau..kok nilai 3 takyah lah..kan ado mem pun...kok poi sorang nak cari apo...

lupekanje said...

cecopek siap an koje...blh balik copek...adik udah windu tuh...

Abang Long said...

Zino. Ada tak dia punya web site ? Boleh kami pantau ... sebelum pergi

Tie said...

Tak de gambor ke ? Teringin gak nak tengok !

Mak Su said...

golf tak pandai, menyangkul boleh ler sikit2 :)

KAMATO said...

BOS NAK MENYABIT LA TU....

blackpurple @ jowopinter said...

Ada spring betul ke kat situ..hehe

sya said...

Nampak gayanya memang tak balik awal lah tu

Dee said...

nilai tu syurga org pompuan uncle...hehehe..

Zareda Norman said...

zino

jangan hangat hangat dna panas panas chisken shit aje..

retreat retreat ni selalunya lebih boss boss nak menyabit jer