Tuesday, December 8, 2009

last day...

Hafizah cukup happy , kata nya hari ni last day kena pakai baju sekolah.. sama macam perasaan zino masa habis MCE dulu.. bila habis je exam rasa macam dah cukup dewasa dan tak sesuai nak pakai baju sekolah tu.. baju putih tu. hehe sebelum habis exam lagi kami pun plan la.. nak buat rombongan la.. nak menjelajah seluruh malaysia la.. nak pegi sana la sini la.. pendek kata idea spontan masing masing cukup banyak.. maklum la rasa macam baru lepas dari kurungan .. tidak rasa terbelenggu lagi..

tapi malang nya sebaik saja habis last paper dapat satu berita yg menggemparkan satu Malaysia.. paper BM BOCOR... peperiksaan ulangan akan di adakan dalam tempuh seminggu lagi... aduhhhh rosak segala perancangan... siapa lah yg punya kerja tu dah le dapat soalan bocor lepas tu membangga diri pulak.. terus timbul syak wasangka dan akhirnya kena cekup.. itu lah adalah kes kebocoran paper exam yg pertama berlaku...

siapa tau tahun berapa tu? kalau betul dapat hadiah.. hehe

21 comments:

Kak Elle said...

hehe tak tahan nak humban uniform sekolah ye?

lepas ni Fizah kata bila nak mula driving lesson abah?

cHeRyNa PiReS said...

tahun bila ek?

hmmmm...sha tak menyempat tunggu Adik abeh exam jugak. nanti takde orang yang sekolah dlm rumah nieh lagi.

tak cuti2 malaysia ke?

tintaHati said...

1980 ka? hehehe....teka2 saja...

LORD ZARA 札拉 said...

hehhee~

aigooo~~

tak bleh teka ni~

=[

^aNgRiAni^ said...

tem keja ni teringat lak tem sekolah dulu2...sonok jer...hehehehehe...kat sini lak kes soklan UPSR bocor...adeiiiii

DrSam said...

begitulah selalunya...musimg hujan ni macam-macam bocor.

PerantauSepi1306 said...

hehehe after few years down the road then fizah will start missing the baju putih again.. ayat2 lazim adalah, "bestnye zaman sekolah dulu.. tak yah nak teruk-teruk fikir pasal... "

cikgu_math said...

CM SPM 1980
23 or 4 years before that..
1976 kut !

Zareda Norman said...

lepas ni sure rindu baju putih kain biru tu. tengoklah nanti.. ehhehe zar dulu lama lagi pakai sebab amik form 6 kan..

en_me said...

aTi me ponn samer.. ehehe

Dee said...

alamak..taun bila tu x ingatlah..mesti otai giler ni..hehehe..

Dee said...

alamak..taun bila tu x ingatlah..mesti otai giler ni..hehehe..

HappyIrfa said...

OPS..rasanya saya belum lahir kot.hehe

zino said...

kena tanya arkib tu tau le tahun bila hehe

cikMilah said...

wahhh..best arr Fizah..

tak ingatla Zino...

suhaila-ab said...

macam citer dah lama tu..

zino said...

suhaila
cerita lama yg di perbaharui

Pok Li said...

Habis spm terus motong. Hu Hu Hu

Leeya said...

alamak..saya tak lahir lagi kot masa tu..hehe..so tak leh nak jawab soklan uncle ni.heheh

sI tEDI said...

yup! dah nak habeshh

adik aku habeshh minggu depan kot!!

jarak2 lak time die pekse tu

zino said...

nampak nya hadiah kena lah kumpul ke soalan berikut nya hehe