Thursday, December 24, 2009

jalan2 di teruskan.....

Hari ni kami teruskan acara keluarga.. ronda ronda lagi memula ingat nak pegi tengok wayang tapi cerita yg nak di tengok ada midnight je.. entah itu kata alang, zino pun tak tau cerita apa yg dia org nak tengok.. so tak jadi menonton pegi main bowling .... lagi!!! bukan adik yg seronok nak main tapi kali ni mem yg ber iya iya mengajak hehe.. kakak tak mau main dah tangan sakit.. adik pun main sekerat jalan dah boring.. penat berendam semalam tak hilang lagi agaknya.. dia pun sibuk ajak balik.. tapi kena lah habiskan game dulu.. mem boleh baling dua kali ambik turn adik sekali..

wah wah.. lepas ni nampak gaya nya selalu le kami kena main boling hehe.. ramai juga zino tengok group keluarga ni datang main boling.. yg kecik yg besar semua ada.. yg baling macam baling buah kelapa pun ada macam macam gaya dan aksi boleh di lihat.. dan ada juga datang gaya pro, macam awek di sebelah kami tadi, datang sorang siap dengan bola sendiri, kasut sendiri , lengkap dengan glove bagai.. penuh gaya , pasti nya dah regular berboling..

lepas game makan makan di food junction tu.. sms angah , office angah di MV ni juga.. tapi angah dah makan awal.. dapat le bual sekejap.. jam 3 kami dah balik.. adik dah tak ada mood nak berjalan.. esok mem dah kerja cuti pun dah habis...

kepada yg baru nak cuti selamat bercuti.. gunakan sepenuh masa berharga bersama keluarga..

12 comments:

SoFie NuR said...

boling memang best...
pasni leh la main boling selalu yer...hihihi
sure pro adik main boling nanti...

zino said...

sofie
sesuai utk rekreasi keluarga..

Leeya said...

sian saya tak pernah main bowling :(

zino said...

leeya..
jom pegi main.... hehe

KAMATO said...

saya kalau main bowling, selalu kalah, tu yang malas tu.... tapi kadang2 main jugakla layan anak2

Aleeya said...

strikeee!!hehe lama giler tak men boling lupa dah caner nak men huhuuu

KAKTINY said...

ye ye.. betul betul.. gunakan sepenuh masa bersama keluarga..

jadinya.. tiny nak balik kampung dgn keluarga utk bersama keluarga... yeeehaaaa...

hahahhaaa...

Dee said...

main bowling kt midvalley eh? x pening ke ngan lampu lip lap2 n music bising tuh..hehehe..

Zareda Norman said...

zar baru nak mula cuti.. akan menuju ke utara.. melencong dulu pas tu baru singgah kampung..

DeeN said...

Sekali jer pernah layan boling neh. Tu pon sbb kawan2 ajak. Tapi best gak. Time main tuh rasa macam Shalin si ratu boling tu plak. Hehehe...

DrSam said...

selamat bercuti dan happy belated birthday (missed that one earlier - syok sangat bercuti :)

en_me said...

sonoknyerrr abang zino tewww.. ehehe