Friday, December 11, 2009

santai....






sekitar merriot putrajaya.....kalau yg bercadang nak bercuti ke KL .. nak bersantai.. lari dari kesesakan .. boleh le datang ke sini.. hehe

19 comments:

Leeya said...

wahhhh..beshnyaaa..

cikMilah said...

Dan dan rasa letih dan nak bersantai...hehehe

blackpurple @ jowopinter said...

Wah!

sI tEDI said...

lama dah x bersuka suki di hotel..

ongkosnye kena sediakan juga! he he he

Yunus Badawi said...

zino sedang bercuti di situ ke?

Saya ke situ selalunya utk majlis buka puasa hehehe

Mak Su said...

wow! fuyooo!

Dee said...

mmg cantik..duduk dlm bilik jelah uncle..abis dh byr mahal..hahaha..

Zareda Norman said...

cantik.. nampak cozy sangatt

cHeRyNa PiReS said...

cantik...tp makanan tak sedap sangat:(

(maaaakkaaannnn jeee...!!!)

balik rembau lagi best kalau nak santai. leh berkubang kek sungai blakang umah wan usu:P

CuTeMiUt78 said...

seronok gak ni...

Sasha said...

orait gak tu!

noorlara said...

tempat tu kalu pi takat meninjau ninjau dan tumpang bergambar blehle kalu nak menginap hakak kene fk bebanyak kali le plak hahahahha

Erna said...

cantik e..gambar pokok tu la yang kau sms kato samo macam dalam FB tu yo..memang cantik la..ala bawak la mem dan anak2 cuti kek situ yo..apo sal daun e tak hijau yo..dah belampu ko tu...

arsaili said...

salam..berapa semalam rate nya tu?

aNIe said...

Zino...cantik sungguh tempatnya...

tulipurple said...

perghhh...!

zino said...

leeya
best kalau free bayar sendiri tak best kot hehe

cikmilah
hehe

BP
datang le sana...

sitedi..
betul tu

YB
lain kali datang ajak le zino sekali ya hehe

maksu...
boleh le datang bersantai

zar
design dia cantik..

sha
balik gembau mak masak lagi sedap hehe

cutemiut
memang

sasha
hehe

noorlara
ambik gambar pun ok hehe

erna
kalau petani ni memang nampak yg hijau je hehe

arsaili
tak tanya pulak hehe

anie
cantik..

zino said...

tulipurple
boleh le ajak cik abang santai ke sana hehe

生魚片Alex said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社