Thursday, December 17, 2009

terima kasih....

Berbanyak terima kasih kepada semua kawan dan taulan yg mengucapkan selamat kepada zino.. sangat menghargai.. semuga tuan puan di berkati Allah.. amin..semua ucapan anda di rakam di sini... kalau ada lagi nanti saya sambung.. hehe

Lan Rambai happy besday tuannnnn

Princess Liyana Happy becoming birthday Encik Zino :D hiks moga panjang umur murah rezeki..aminnnnnnn :D

Salmiah Mohd Norin Sobolum tolupo. Raso eh tidak. Samo ngan anak sulung i lah.... Happy Beseday. Moga selalu bahagia. Dimudahkan segala urusan dunia n akhirat. Aminn... (Kali ni celebrate kat mano lak)

Choo Bk
Happy Birthday to you.....aiyoh....saya masih ingat harijadi kat kampung Baru dulu...masa tu umur bang brapa huh?? hehehe

Latifah Jellanie Selamat ulang tahun di ucapkan semoga di permudahkan segala urusan dah bahgia di samping keluarga tersayang:)

Kenneth Chua
hepi besday datuk zino

Norjam Endingan Selamat menyambut hari jadi. Semoga ia membawa berjuta juta keberkatan, kesihatan, rezeki yang melimpah ruah di samping kebahagian sekeluarga. Amiiiiin...

Abd Rahman Din Selamat hari lahir datuk zino....yang ke tuuutttt...semoga murah rezeki, panjang umur di dalam keredhaanNya

Hasnah Sb Selamat ulang tahun ..semoga panjang umur, murah rezeki dan dalam rahmat Allah selamanya..

Cekya Ceklah salam ulangtahun ke 20, zino...;)

Jashmah Jashah HAppY BiRtHdAy moga iman akan bertambah2 dan berbahagia selalu.... amin....

Zulnaidah Manan Happy Birthday Zino
SEmoga panjang umur dan murah rezeki berpanjangan

Nor Azlin Mohd Ali happy birthday pak ngah......

Sofie Nur happy birthday uncle~~~
hadiah claim kat adik yer..hihihihi

Rossi Esna hpy bday n hpy always..

Ibrahim Abdul Rahman HAPPY BIRTHDAY dan Salam Maal Hijrah.

Jamilah Rejab Happy Birtday Zino.. have a wonderful years ahead...salam Maal Hijrah

Halina Abdul Hadi happy birthday Zino...moga panjang umur dan murah rezeki...

Nora Along happy birthday zino...
moga dikurniakan kesihatan yang sempurna untuk terus mengharungi kehidupan di muka bumi Allah ini...

Munirah Ishak Moga dirahmati Allah selamanya.. Happy birthday..

Op Zaharin salam maal hijrah dan selamat hari ulangtahun kelahiran bang. moga diluaskan rezeki :)

Atiqah Nasir Selamat hari lahir dan salam maal hijrah uncle! :-D

Izyan Zaini may always in His blessing..happy birthday uncle..moga murah rezeki,sihat dan bahagia selalu....

Ixora Sofea HAppy birthday uncle zino...moga dipanjangkan usia dalam keberkatan...amiin...salam maal hijrah...

Shafaza Zara Syed Salam Uncle~
Selamat ulang tahun!

Masy Abd epy sebeday!!

Eedza Tahir Selamat harijadi. Semoga diberikan kesihatan berpanjangan dan dimurahkan rezeki.

Mohammad Zaki Mohammad Amin buon compleanno! may Allah bless u bro :)

Aemiey Mohd Nor
Uncle Zino, epi besdei..!! Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rejeki yo!! Nak kekkkkkkkkkkkkkkkk!!!!

Mohamad Zaidon Ahmad
Salam Boss... Selamat Ari Jadi, yng keberapa ya, rasanya yng ke-30 kan, moga panjang umur dan murah rezeki selalu...

Ilyanie Adam Happy Birthday Abang .. MOga hidupmu sentiasa diberkati..
adik belanja abah apa ?? ha ha a

Sriayuna Hilmi selamat menyambut ulang tahun yg ke ( ? ) tuan...isi sendiri la :)

Farah Eliana selamat hari lahir uncle! semoga murah rezeki! =)

Sally Rahmat Happy birthday Abang. Be blessed ya & salam Maal Hijrah..

Anie Yat ..SELAMAT HARI JADI buat Zino...semoga dipanjangkan usia...dimurahkan rezeki , dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa bahagia bersama mereka2 yang tersayang....

Norizalina Mutalib
Happy besday bro..sori terlewat wish...moga panjang umur dan dimurahkan rezeki..


Nonie Abdul Aziz
Happy Birthday Bro. Zino..Semoga diberi kesihatan yang baik, rezeki yang murah, dilindung dari perkara2 yang mungkar...

Anim Mansor hepy besday to u zino... moga sihat, bahagia dan di berkati dunia akhirat..



14 comments:

Zareda Norman said...

Zino

selamat semuanya okes..

aramakkk kuar nama penuh lagi tu.. huhuuhuhhu

sI tEDI said...

aduhai.. terlepas entry uap selamat ke?


selamat hari lahir

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

Uncle paste kat sini tu~

wee~~

happy birthday lagi sekali Uncle~~

Mak Su said...

alahai, terlepasker? mintak mahap ya abang ngah. happy birthday, moga murah murah rezekinya dalam umur yang panjang dan keberkatan :), aminnnnnn

dari sepupu ekau :D
edenlah

Leeya said...

hehehe.. kuar nama penuh siap link ke fb lagik.heheh..leeya ni nama samaran jek..hehehe..no

pB said...

mana nama pB?

aNIe said...

Semakin hari semakin dewasa jadinya kita ye...hehehhe...*bukan tua tau*...

Pok Li said...

Salam Hijrah. Semoga diberkati umur dan dimurahkan rezeki,kesihatan badan,kewarasan dan keluasan berfikir. Dimudahkan dalam urusan dunia dan kerahmatan dalam urusan akhirat. Amin

Dee said...

alamak..terlepas gak ke..selamat hari ulangtahun ye uncle..moga sihat2 selalu, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur..amin..

tulipurple said...

maap ler..saya enggak ada FB..hihi,semoga dipanjangkan umur dlm keberkatan dan rahmahNYa selalu utk tuan tanah bro Zino.

sya said...

Alamak terlepas lah.. Selamat Hari Lahir and Selamat Menyambut Maal Hijrah

Sha said...

salam:)
Hepi besday, moga bahagia hingga akhir zmn.

Salam Maal Hijrah.

tintaHati said...

Happy happy happy belated birthday! Better late than never ;)

Atiqah said...

Selamat hari lahir en.md zin!!!
Rupanya tarikh kita xjauh beza pun..hehe lepas ni sng nak ingat..
Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ;)