Wednesday, December 23, 2009

jalan jalan lagi....

kali ni kami ke A Famosa Melaka pulak.. ada yg kata kenapa dekat sangat dengan kampong? but why not? jimat belanja kan.. betul ke jimat.. hehe tapi uwang bukan segala nya yg penting dapat bersama famili dan mereka happy dan enjoy , entah bila lagi dapat bersama macam ni.. bila adik dah sekolah, bila kakak dah masuk belajar entah kat mana.. bila alang dah balik kolej.. susah dah dapat nak berkumpul.. jom kita tengok aksi mereka..

cuba memberanikan diri.. eeeee

elahhhh tak takut pun hehe



adik naik.. alang tolak tau..


gaya bebas..

cepat la bah.. adik sejuk ni..

tiga jam lagi adik naik...

tak puas di sun way sambung kat sini..

tetap juara.. kasi can tu..

abah yg sporting..layan je..

adik tak mau ketinggalan..

14 comments:

cikgu_math said...

wow... enjoy betul ....
CM tak sempat nak bawa anak-anak tahun ni...

Mr PenyuBiru said...

beraninya diorang pegang ular.eeiiii...goli den

Yunus Badawi said...

Betul kata zino. Yg penting keluarga kita enjoy dan kita dapat bersama mereka. Bila anak2 dah membesar ni bukan selalu dpt bersama.

neezareef said...

rasanye byk2 benda yg sy x kan buat adalah pgg si U tu..huhu

en_me said...

meriahnyerrr uoolsss..

Dee said...

lg dekat pedas hot spring tu kan uncle..dee pun suka panah2 ni..syiok..

PrinCeSS said...

wah berendam~
maya pulak yang rase gerun tgk dorg pegang ular tu..hehe

noorlara said...

hamboi hamboi zino sakan makan angin ngan famili, akak yg org melaka pun (mak melaka) lom sempat pegang ulau tu. Sesekali menjauhi pejabat memang mengembirakan kan kan kan

^aNgRiAni^ said...

sonoknnyaaaaa
kejelesan laaa
bila laa kat tawau ada mcm ni
uhukkkssss
:D
adik makin encem :)

MULAN said...

maakkkk aaii, berani nya pegang ular itu..!!

Mak Su said...

eh wah eh wah.... robin hood

KLMari said...

Geli geleman tengok ular tu..berani aa anak dara bro Zino...:) Setuju dengan statement "wang bukan segala nya yg penting dapat bersama famili dan mereka happy dan enjoy"...Satu kepuasan !!!

Zareda Norman said...

aduishhh seriau tengok ular.. Kat jusco equine ni ada photoshot dgn ulau gak. Ika kemain excited lagi..

Fizah tu geli ke takut tu??

Zyma Saad said...

Aku nak pitam tgk ular tuuuuu...
tolongggggggg!!!!!

:)