Friday, April 9, 2010

bantuan...

terbuka kepada semua pembaca blog zino...
termasuk silent reader hehe

macam ni.. dah lama teringin nak tukar blog skin ni..
tapi masih tak jumpa yg sesuai.. utk di zerox la..
kalau ada sesiapa yg sudi membantu


sangat2 di alu alukan..

mana tau
ada hadiah menanti..
hehe

10 comments:

aNIe said...

Zino...anie tak pandai...tapi suka gambar header tu...all in the family...

zino said...

anie.. kalau macam tu tak payah tukar la ya hehe

kayteeze said...

Zino, tukar background color pun dah cukup. Gambar header tu cantik laa...

ciK LyndaWawa igUana said...

tak payah tukar..gambar header tu dah cukup menarik untuk ditatap...

Yunus Badawi said...

Saya pun minta tolong Hazwan hari tu hehehe

kak Erna said...

cantik dah..semua orang dah ado..tajok tu yo..kasi torang sikit..se punyo tu..dah macam2 warno di tukar dek aimi..

silversarina said...

I pun tengah tunggu Maya tukar layout ..heheh .

zino said...

background colour macam mana nak tukar? hehe

Mak Su said...

sikit2 tu ese ghoti jugak.... masih maintain blogspot kan. nak ese tukarkan ker? koba an kek facebook yo

thunbergia said...

blog bukanlah hakmilik kekallls,

salamm zino,