Tuesday, April 27, 2010

hantaran

hantaran yg menarik perhatian hehe

masa tunang ni 5 pun ok la ..

biasa la kan bila dalam majlis pertunangan mestilah ada hantaran sebagai penyeri majlis... biasa nya kalau pihak lelaki bawa lima pihak pempuan akan balas 7 .. tak tau pulak ada ke syarat apa yg patut dan tak patut di jadikan hantaran.. ikut cita rasa masing masing la kot..trend barang yg di jadikan hantaran ni pun berubah2 ikut masa la kot.. kalau zaman dulu mungkin kena bawa pisang ke kelapa ke ubi kayu ke sebagai hantaran.. hehe
tapi zaman dah berubah.. HP pun boleh di jadikan hantaran... lain kali laptop la kot hehe masa anda dulu apa ye hantaran yg di beri? hehe

8 comments:

Mr PenyuBiru said...

lepas ni hadiah barang² komputer plak.hardisk satu dulang,ram satu dulang,lcd satu dulang.lepas habis kenduri,seme pakat duk assemble jadik pc.hehe

zino said...

zaman IT.. ada kemungkinan tu hehe

thunbergia said...

sungguh seronok nak kawen kanns,

salamm,

Kak Elle said...

zino masa my niece bertunang in January dah pun bagi note book to boy side!!ni kira2 bukan merisik lah terus bertunang ye?

pB said...

kupon mcDonald , boleh ker ???


he he he

MOKCIK AZWA said...

hahahha...zino pagi2 dah buat saya sakit perut gelak...hahaha..hantaran buah pisang ker kelapa ker hehehe...

wah canggih..hantaran henpon..tapi kan, kalau hantaran buah2an selama sikit..hantaran mahal2 ni kena berjaga la memalam takut kena rompak uols..

Masy said...

bila sy dah ade hantaran nanti sy bgtau ye hehehhe

zino said...

thunbergia
yg nak menguruskan pening hehe

kak elle
risik dan bertunang sekali

pB
boleh apa salahnya hehe

azwa
pakcik tu le cerita zaman dia dulu hantar pisang kelapa je hehe

masy
ok.. jangan lupa tu hehe