Sunday, April 4, 2010

dua majlis satu OK satu lagi KO

Kami ada dua jemputan.. memula di Taman Tasik Titiwangsa..Tema di tepian pantai... memang santai.. pengantin di arah dengan kereta kuda lagi.. ramai kawan kawan lama yg hadir.. ada yg sempat di tegur ada yg kelihatan dari jauh.. sangat meriah.. sangat ceria.. so kalau ada sesiapa nak buat kenduri lepas ni apa kata cedok idea ni.. tak payah sewa dewan.. tak payah pasang kemah depan rumah.. mari pasang di taman... cukup selesa.. cukup lapang.. boleh guna idea ni kawin alang nanti hehe..


majlis yg tu OK..
lepas tu kami sepatutnya ke majlis satu lagi.. tempat tu pun famus juga tapi tak payah sebut la.. seba nya berpusing pusing kami cari tapi tak jumpa.. ulang lagi sekali tapi tetap tak jumpa juga.. dah tak ada rezeki lah nampak nya.. ikut plan macam senang je cari bila sampai tempat tu langsung tak ada pedoman.. pandu arah pun tuan rumah tak letak.. signboard apa lagi.. entah la.. nampak sangat kami ni tak pernah ke sana.. tempat yg semua org senang jumpa kami pulak yg tak jumpa..

so yg sini jadi KO.. hehe..
last terus decide balik je lah.. kalau itu satu2 majlis yg patut pergi alamat jadi lebai malang le jawab nya.. hehe..


10 comments:

Erna said...

amboi..dah berangan kawin alang...sementara alang kawin tu sok..dah berpuloh pulak kenduri kau poi..nanti mungkin ado yang lagi baik untuk diikutkan...kan..kan..kalau alang baco ni..suko dio..abah dah berangan nak kawinkan dio..he he..

pB said...

tak der reseki larr tuuuuu

Zareda Norman said...

kat mana ler tempatnya tu???

zino said...

erna
berangan je dulu hehe

pB
betul tu..

zar..
segan nak sebut patutnya org gomen tau kat mana hehe

leeya said...
This comment has been removed by the author.
leeya said...

uncle..nnt msg kat inbox fb saya ya..nak send wed kad.hehehe..

ciK LyndaWawa igUana said...

klu sempat pegila....
rugi tu,..
makanan fre..heheh

pB said...

kena beli Garmin lepas nie...

Mak Su said...

siap ada keta kuda ?! wow!

Dee said...

kalo kakak dee..2nd time pusing x jumpa..terus dia ajak balik je..hahaha..