Thursday, April 22, 2010

copy paste..

Blogger intan.dayana said...

hehe..cOmel je post ini.. :

intan .. comel ke? hehe

April 21, 2010 12:06 AM

Blogger Yunus Badawi said...

nak tulis blog kalau takde idea takpe sebab boleh tempek gambar tapi kalau nak tulis laporan teknikal takde idea itu lagi susah.

Saya dari petang tadi nak tulis laporan otak jam sbb banyak fikir benda lain. Dah nak tengah malam ni baru siap dan hantar. Ada pulak yg terus baca dan balas ngeee

YB.. bagus la tu.. semuaga bertambah projek hehe

April 21, 2010 12:29 AM

Blogger Aleeya said...

huhuuu takpe abg zino..take ur time hehe..

aleeya.. cara ni boleh juga kan hehe..

April 21, 2010 12:52 AM

Blogger Zareda Norman said...

mood belum marilah tu... hehehe

zar.. kadang tu buntu nak tulis apa hehe

April 21, 2010 1:37 AM

Blogger ciK LyndaWawa igUana said...

tu je?idea gak tu..huhuhu

wawa.. ok lah kan hehe

April 21, 2010 1:55 AM

Blogger kak Erna said...

nanti nak buek camani gak lah..sonangkan..he he..

erna.. padat dan ringkas hehe

April 21, 2010 6:33 AM

OpenID kayteeze said...

Nak menulis ni memang tak boleh dipaksa-paksa...

kayteeze.. setuju..

April 21, 2010 7:57 AM

Blogger cikMilah said...

tak pa.. jgn tension tension pulak ya..

April 21, 2010 8:52 AM

Blogger Mak Su said...

kih kih kih.... soba yo lah

April 21, 2010 9:08 AM

Blogger KAKTINY said...

dapat tulis 14 perkataan tu pon jadilah abah oii.. hihihihi...

kaktiny.. panjang dah tu kan hehe.. stail ni ok juga kan hehe

April 21, 2010 9:23 AM

Blogger "MULAN" said...

wuih.. best nya aktibiti makan2 sebelum ni.. lapar la pulak..

mulan.. aktiviti makan tu acara yg selalu di nanti2kan..

April 21, 2010 1:15 PM

Blogger atty's said...

takpe..rileks dulu nanti dtglah idea tuh ..

atty.. malam ni buat ulasa selari je hehe

11 comments:

aNIe said...

Hehehe...kira ada entry jugaklah ye...

zino said...

zaman tak ada idea ni hehe

SoFie NuR said...

hehee...ni mesti pengaruh FB jugak ni kan sampai takde idea...

zino said...

sofie nur
agaknya lah..

ikan emas said...

....ni laaa rasanya kalau idea jam....so jgn ingat senanag cari makan dgn tulis-tulis ni..

thunbergia said...

thanx zino sudi singgah blog haku yang xde apa2 tuh, ;-)

salamm,

MOKCIK AZWA said...

confuse mokcik sokojap...

Yunus Badawi said...

Lain kali nak buat mcm ni jugaklah.

Anyway terima kasih di atas doa zino tu. Semoga bertambah projek tahun ni hehehe

pB said...

tak acieeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Dee said...

oklah tu..komen pun leh jd entry..

Zareda Norman said...

smart idea... :)