Thursday, April 15, 2010

happy birthday budak manja...

selamat hari lahir
buat budak manja ni..
tak sambut apa lagi pun...
kena tunggu hujung minggu..
mak dia nak kumpulkan semua anggota hehe














14 comments:

thunbergia said...

budak manja itu sudah ada blog sendirik ke belum? ;-)

salamm,

kak Erna said...

adik memang manja..bongsu la katakan..tapi adik manja bukan salah adik pun..abah yang manjakan..
HAPPY BIRTHDAY ADIK..

tulipurple said...

Selamat pjg umur utk anak manja-hazwan yg mkn chomey.moga sentiasa dipayungi rahmah dan barakahNya,jadi anak soleh.. Berjaya dunia akhirat.
Nanti minta hadiah kaw2 dr abah dan mak dan kakak2 dan abg2 hokay ...hihi...kasi pukul abis,jgn mare ek abahnye hihi.

Rose said...

Happy birthday Adik.

zino said...

thunbegia
blog belum ada .. fb dah ada hehe

erna
nak buek cam mano abah e suko layan hehe

tulipurple
shhh jangan cakap kuat2 nanti adik dengar hehe

rose..
tq

pB said...

kejab jer kannnn .....

cHeRyNa PiReS said...

yang lain tu tak manja ke abah zino?:P

aNIe said...

SELAMAT HARI JADI anak yang manja...dimanjakan olah abahnya...maklumlah yang bongsu...

Semoga adik akan membesar menjadi anak yang soleh...dan sentiasa menjadi kebanggan abah & mak

MOKCIK AZWA said...

Selamat Hari Lahir to Hazwan...seronok tengok gambar famili zino tu..memang sporting sangat sekeluarga...hebattt..

Dee said...

happy birthday hazwan..jadi anak yg soleh dan berjaya ye..jgn lupa pd ibu bapa..

Mak Su said...

happy birthday adik :)

biarlah manja, kan..... :)

Kak Elle said...

happy birthday pada anak manja ...eh kenape banyak sangat gambar lagi makan?

Zareda Norman said...

happy birthday hazwan, maknanya dah 9 tahun kita kenal yer zino.. masa tu mat payung rambu ramba dan baby dalam perut lagi

生魚片Alex said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社