Saturday, April 10, 2010

makan makan..



hari ni aktiviti hanya satu..
makan makan dengan alang di shah alam..
sekarang ni kan musim exam so alang tak balik..
maka mem pun plan nak makan dengan anak bujang dia tu..
memula cari juga kalau ada pot lain utk kami makan...
lepas ronda ronda kami buat keputusan makan di tempat biasa..
mana lagi kalau bukan di seksyen 7 sana...
siang kurang meriah sikit..
banyak gerai tutup
kalau malam
meriah..

apa aktiviti anda hari ni..?

9 comments:

leeya said...

saya tgh lapar ni uncle..bertambah lapar tgk lauk2 tuuu..

huhuhu..cam best ja!

zino said...

best.. kalau nak tau kena lah pegi makan kat sana.. terutama tomyam dia hehe

manje said...

salam...

ikan msk apa tu eik...
menarik hiasan dia :) ~

Hanisumayyah said...

Kami dua beranak pun makan tomyam...

Pok Li said...

presint 9 pun ok.

Yunus Badawi said...

seronok bila dpt berkumpul sekeluarga makan2.

Kami pun keluar makan2 malam tadi hehehe

kayteeze said...

Siakap stim limau ke tu ?

Issh... dah lama tak makan..

Zareda Norman said...

balik kampung dan bedal ikan patin gulai tempoyak sampai muncit

生魚片Alex said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社