Tuesday, April 20, 2010

buntu..

dah setengah jam memberi tumpuan tapi idea menulis tak datang juga
sekian terima kasih..

13 comments:

intan.dayana said...

hehe..cOmel je post ini.. :)

Yunus Badawi said...

nak tulis blog kalau takde idea takpe sebab boleh tempek gambar tapi kalau nak tulis laporan teknikal takde idea itu lagi susah.

Saya dari petang tadi nak tulis laporan otak jam sbb banyak fikir benda lain. Dah nak tengah malam ni baru siap dan hantar. Ada pulak yg terus baca dan balas ngeee

Aleeya said...

huhuuu takpe abg zino..take ur time hehe..

Zareda Norman said...

mood belum marilah tu... hehehe

ciK LyndaWawa igUana said...

tu je?idea gak tu..huhuhu

thunbergia said...

mailah blog haku yang xde apa2 tuh, kehh

kak Erna said...

nanti nak buek camani gak lah..sonangkan..he he..

kayteeze said...

Nak menulis ni memang tak boleh dipaksa-paksa...

cikMilah said...

tak pa.. jgn tension tension pulak ya..

Mak Su said...

kih kih kih.... soba yo lah

KAKTINY said...

dapat tulis 14 perkataan tu pon jadilah abah oii.. hihihihi...

"MULAN" said...

wuih.. best nya aktibiti makan2 sebelum ni.. lapar la pulak..

atty's said...

takpe..rileks dulu nanti dtglah idea tuh ..