Sunday, April 18, 2010

makan besar..

happy one big family..

kolam yg penuh ikan..

Arifah dengan abah..

Qaisara yg riang..

tinggal lagi sikit tu..

dah tinggal tulang hehe..

sedang menikmati makanan yg enak..

setelah beberapa kali tertangguh.. maka malam tadi kami berkonvoi utk makan malam bersama.. mem dengan angah yg merancang kat restoren mana nak pegi.. tempat yg di cadang sebelum tu tak menjadi.. utk mengelakkan memasing sesat mencari tempat kami berkumpul dulu di rumah angah.. bila semua dah berkumpul baru le kami menuju ke distinasi..tak jauh sangat pun area Bangi sana tu..

mem kata kita pernah ke tempat ni dulu tapi bila sampai saya kata tak pernah ni firstime.. maybe nama restoren tu lebih kurang sama dan layout kawasan pun nampak lebih kurang sama.. Restoren Village View.. mungkin ke dua2 tempat owner yg sama juga..kot.. tapi masa kami sampai memang sangat ramai orang kawasan besar..tapi masih ada ruang utk kami.. tugas meng oder mem dan anak anak .. zino sempat dulu melayan di Qaisara.. Arifah pulak tak berapa sihat.. melekat je dengan abah dia..secara keseluruhan makan kat sini ok juga.. rasa macam boleh datang lagi lain kali tak erapa jauh dari BTR..

kiranya sambutan malam tadi dua dalam satu.. sambut birthday adik tanpa kek dan makan makan utk meraikan kejayaan Fizah..malah tanpa apa apa nak selebrate pun kami selalu berkumpul dan makan makan.. satu kaedah utk meng eratkan ikatan keluarga kami..

19 comments:

xiiinam said...

Alhamdulillah...moga bertambah berkat seisi keluarga!


Suka melihat keluarga begini...harus dicontohi!

aNIe said...

Betul tu zino...bila dah berkumpul semuanya...seronok dpt pergi makan sama2...rasa meriah...hati puas bila dpt makan bersama semua anak2 dan cucu...

bEEdLE d' bARd said...

sy suka kalo dpt mkan besar dgn famili mcm nie...best sgt...tp skrg dah susah sb abg2 duk jauh

Kak Elle said...

tak kira apa yg nak di celebrate kan tapi dapat berkumpul anak berank ni dah kira alhamdulillah kan?

ciK LyndaWawa igUana said...

mkn seafood eh..sedap...

MOKCIK AZWA said...

tak perlu apa utk selebret pun ok aper berkumpul sesama keluarga...seronok kannn

sI tEDI said...

amboi qaisara... riangnya

Zareda Norman said...

Village view BBB is my feveret. Orang juice terbaek lah setakat ni zar rasa. Lam chop grill dia besar giler dan sangat sedap.. ehhhehe

apatah lagi bila kumpul reramai kan.. lagilah bertambah sedap

Aleeya said...

comelnye qaisara cam anak jepun hehe, sedap la menu2 tu semua..sonokkan bila bekumpul cenggini, jadik beselera sungguh..:))

cHeRyNa PiReS said...

boleh tak lepas nieh orkid punya nama jadi orkid qaisara? mana tau comel macam dia jugak!

aduuiishh..harus makan tak berapa besar lepas baca posting nieh...

kayteeze said...

Uwaaa........

Qaisara dah besar ! Comelnya!!

KAMATO said...

Kalau ke bangi lagi cuba pulak Red Wok di seksyen 7, boleh tahan tempatnya

PerantauSepi1306 said...

meriahnye berkumpul ;D

Dee said...

tepi tu ada kolam eh..mcm pernah pegi je..syoknya bila ramai2 gini kan..mkn pun sodap..

Masy said...

klu dpt tumpang makan sekaki tu sedap jugek hihihih

Mak Su said...

meriah....

abang ngah jadik tuan umah ker pada 1 mei ni?

nak mintak doorgift lobih sikit aa, hehehe (gurau jer)

zino said...

cklah..
tq

anie
memang seronok bila dapat berkumpul .. hehe

beedle
kalau dapat sesekali ok juga tu

kak elle
kalau tak ada acara pun kami selalu berkumpul makan makan..

wawa..
sedap hehe

azwa..
tambah seronok ada dua cucu yg lincah hehe

si tedi
itu masa mood baik dia hehe

zar
betul tu..

aleeya
bila dah berkumpul makan apa pun jadi sedap hehe

sha
boleh tak jadi hal hehe

kaytee..
bertambah comel hehe

kamato
ok set.. hehe

zino said...

perantau
memang sangat ..

Dee
betul tu..

Masy
ala bila di jemput segan la malu la apa la hehe

maksu
jangan lupo datang yo hehe

生魚片Alex said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社