Wednesday, July 29, 2009

agak sibuk....

sejak dua menjak ni zino agak sibuk sikit... kalau zino tak dapat atau tidak berkesempatan utk melawat ke blog kawan kawan minta maaf je lah ya.. balik lambat dan selalunya dah penat.. macam malam tadi , dah le balik lambat kena pulak keluar utk joint perjumpaan persatuan penduduk..

nasib baik majlis berjalan lancar, ada juga yg mula nak timbulkan "masaalah" tapi big bos cepat cepat cantas tak bagi dia cakap yg bukan bukan.. so semua nya happy , berakhir dengan senyuman.. tapi mata mengantuk.. berakhir jam 1.00 pagi.. nak bagun tidur pagi tadi hujan lebat le pulak.. rasa nak sambung je .. hehe tapi 5.30 kena juga bangun.. nak buat macam man kan..

pagi ni ada satu talk pasal green building index.. apa lagi tersangguk sangguk dek mengantuk sangat.. sesi petang zino tak tunggu.. lagi pun ada tamu nak datang..selesai satu hari lagi tugasan... sat lagi dah boleh balik.. tak larat rasanya nak stay lama .. i need a vacationnnnn

16 comments:

PrinCeSS said...

bznyee..
xpe2, pasni take a rest

INTAN said...

cuti2 malaysia le abg zino..

Yunus Badawi said...

mak aii mesyuarat persatuan penduduk sampai pukul 1 pagi pada hari kerja? Mcm mesyuarat surau tempat kami jugak huhuhu

Kak Elle said...

takpe faham zino sibuk tapi kita jumpa kat FB ye...haha

silversarina said...

Patutlah jarang nampak zino , FB pun dah jarang update status...tak pe.... take care !!

Neeza Shahril said...

active fb ke sekarang?? hehehhh..

atty's said...

minggu ni pun kty bios..bangat

Mr PenyuBiru said...

betul ke sibuk ni,apsal blog aku penuh ngan komen² dari bro.haha

pB said...

jom cutiiiiiiii .....


dulu kata nak arrange nak convoi ramai ramai ke satu destinasi pilihan ramai dengan angsa ...


tapi


apa citer???


diam jer semuaaaaaaaaaa

Masy said...

gi obersi laa terus heehe

Zareda Norman said...

biasalah dah boss, memanglah busy

ikan emas said...

sebok,menyebok disebokkan atau tersebok???

sehari ada 24 jam, tolak campur darab bahagi byk tuuuu

xiiinam said...

....memang minggu sibuk sekarang ni.....

noorlara said...

memangpun zino perlukan vacation, badan kita ni macam kereta gaks nak kena jaga bukan saja luaranya, injin kena gaks diservis agar perjalananya lancar, taklah rosak atau terbakar di tengah perjalanan! take care

Princess Liyana said...

rest puas2 pasni...huhuhu;)

Pak Ngah: said...

:: salam... tenaga dan minda yang sentiasa diperah perlukan rehat... hmmm... dah hujung minggu nii... berehat sakan le...