Friday, July 10, 2009

jom layannn...

video

kalau tuan puan ke Seremban,
jangan lupa singgah di sini...
seronok pulak dengar dia berceloteh..
bukan dia main hentam koromo je..
cuba check figure yg di beri tu..
betul ke tak..

20 comments:

tulipurple said...

pernah gi lepas dgr citer dr bro mus (kak nong),tp aritu dia tutup plak...

lupekanje said...

laaa...cendoi leman dawi kaa???? acik hengatkan aper yg dikiro eehh tdi...

SoFie NuR said...

tak paham..ape yg dia tengah kira tu?

Abang Long said...

Itulah daya penarik ! Tidak perlu gadis cantik

zino said...

tulip
kena awal lagi hehe

lupekanje
yg best tu dia hafal no. yg banyak2 tu.. hehe

sofie nur
minta mama translate dia paham tak hehe

abanglong
cuba lah tektik tu hehe

Yunus Badawi said...

Dah semakin glamer di Leman ni. Baguslah tu.

silversarina said...

Kek mano actually kedai dia ni ???

su said...

dokek ngan kg den tuh! ihiks!

zino said...

YB
dah terkenal di seantero dunia hehe

silversarina
kalau nak balik tiga nenek ikut jalan lama dari segomban, sonang yo cari tak jauh dari senawang tu gerai topi jalan..

su
Boleh le singgah selalu..

atty's said...

engat nak poie nanti..

DrSam said...

saya dan staff kalau field trip ke Paloh, selalu juga melencong ke sini apabila dah habis tugas. memang menarik. cendol pun tak kalah.

zino said...

atty
elok la tu

drsam
so dah biasa dengar cerita tokei kedai tu

cendawanintim said...

alamak..bila la ada kesempatan nak measa cendol tuh?

CuTeMiUt78 said...

uish... gitu skali ya... eemmm kuat juga daya ingatan tu..

CikguZue said...

bestnyer kalau dapat singgah time balik raya kat M'sia nanti!

zino said...

cendawanintim
kena lah cuti2 negeri sembilan hehe

cutemiut
itulah daya ratikan nya..

cikguzue
plan dari sekarang hehe

A t i Q a h said...

Lah. Jual cendol rupanya. iNgatkan jual ubat ke apa. Huhu.

suhaila-ab said...

aku baru pegi tadi...

zino said...

atiqah
itu gimik je..

su
amacam sedap tak? hehe

ikan emas said...

Wpun rasanya biasa-biasa aje tp Strategi pemasarannya amt unik dan menarik...jgn hanya dtg sekali jer lak

..boleh jg cuba cendol sharif,dh ada restoran kt tgh pokan soromban lg!!