Thursday, July 2, 2009

award...










ini adalah award2 yg pernah di terima ...
selalunya bila dapat simpan je dalam lemari..
sebelum lemari tu penuh ..
elok zino buat pamiran dulu.
ada yg bernama dan ada yg tidak..
pokok nya semua award tu dari kawan yg best..
yg tak bagi award pun best juga.. hehe

kepada yg berkunjung ke blog zino..
mari kita share semua award ni..
dan kepada semua

terima kasih kerana sudi berkawan dengan zino..
tak sangka dapat ramai kawan dari blog ni..
ada yg dah jumpa
ada yg belum jumpa
dan ada yg nak jumpa hehe

29 comments:

bEEdLE d' bARd said...

insyaAllah akan berjumpa nnt..
mane lah tau terserempak kat tepi jalan ke..hehe

DrSam said...

blog sebagai medium mengeratkan silaturrahim. Yang jauh didekatkan, yang dekat dieratkan.

ZARA 札拉 said...

hehehe~

ada yg dah jumpa n mau jumpa lagi~

hahaha~

cikMilah said...

Kalau jumpa sekali lagi dan tak pakai baju merah hitam,kenal lagi ka...?
hehehe

tulipurple said...

kalau nak jumpa lagi,dijamu doreyan bley ka?hehe...

Ajzie said...

ada dah jumpa ada yg lum jumpa yea.... Ke Tmn Perling singgah ler ke Air Hitam..

lupekanje said...

zino buh dlm lemari kat mana? tk nampak pun kat sini lemarinya... :)

Abang Long said...

Ada yang teringin nak jumpa :)

silversarina said...

Lemari penuh kena beli lemari baru...sure banyak lagi awards yang bakal diterima , zino memang deserve all the awrads sebab zino cool orangnya .

maklang said...

wah..kena buat lemari baru...dah tak muat satu muka surat tu...he..he..

tahniah!

yginsaf4 said...

kalau asal blog yg baik, dicampak kelaut menjadi pulau.. tahniah abang zino ittewww.. salammm

neezareef said...

ni ntah igt ke x sape yg bg nih..hehehe

zino said...

beedle
terserempak kat shah alam masa lawat angah kot hehe

Drsam
betul zino berpeluang kenal Dr di sini juga.. hehe

zara
jumpa di JB lagi ke? hehe

cikmilah
inshaAllah boleh kenal..

tulip
boleh boleh hehe

ajzie
inshaAllah..

lupekanje
lemari dalam peti besi hehe

abanglong..
oo ye ke.. inshaallah satu hari nanti..

silversarina
terima kasih...

maklang
betul tu.. sebelum berabuk elok share dengan kawan2..

en.me
terima kasih..

neezareef
mana yg ada nama tu ingat la.. yg tak ada nama dah kelupaan.. lain kali nak tag yg dalam lemari tu hehe

Masy said...

sape yg abah nk jmpe tu hehe

Mak Su said...

lepas ni ada ker family day utk kito-kito.... ? ado donga tak?

PrinCeSS said...

wah banyaknya award..
maya pn nak kumpul award la..
(ade ke org nak bg???..^^)

CuTeMiUt78 said...

wah..berdert2 awardnya.. tu muat ke lemarinya :D

Mr PenyuBiru said...

meriahnya award! tahniah bro!

Kengkawan said...

uyoooooo
bersusun tu.... tabikkk!!!!!

MOKCIK AZWA said...

banyaknya award dia..caya la...

sakurasa 2 said...

ada yang terjumpa hehehe

xiiinam said...

salammmm...
line xiiinam dah okey....he..he..
...dan akan kembali berselampit di sini...


boleh ya!!!

Sasha said...

wah!! meriahnya ngan award... bole rembat semua sekali ker?...

Nong said...

Banyak nye dapat award. Kalau kat tempat kerja mesti dapat prestasi tinggi ni... he he...

zino said...

masy
salah sorang dia masy la.. hehe

maksu
tak ado pulak kalau ado den sokong..

princess
ada.. semua tu utk maya..

cutemiut
sebelum tersumbat elok share dulu kan hehe

penyubiru
tanda ingatan kawan2 semua..

andak
joint the club hehe

azwa
lama simpan tu hehe

sakura
ada ke? tak perasan pulak hehe

cklah
teruskan teruskan hehe

sasha
silakan memang utk semua..

nong
anugerah cemerlang hehe..

Pok Li said...

Tahniah. Teruskan berblog

Park Chick said...

hehe.byk award dia.tahniah

zino said...

PokLi
tahniah kepada semua tokei blog hehe

park chick
thanks u.. salam kenal..

atehlaila said...

Kita tak sempat nak carikan award yg sesuai..semua org dah bagi dulu..cuma ucapan terimakasih jer...