Monday, July 13, 2009

lawatan kerja......



















Petang tadi berkesempatan menyertai lawatan kerja menteri ke Pudu Raya dan Petaling Street.. ingat tak payah cerita lah mai kita tengok gambar2 je.. agaknya dah dengar dalam berita la kot sebab reporter pun berlambak datang hehe

ada yang tanya kenapa zino sibuk ambik gambar hehe..

21 comments:

INTAN said...

buah dokong ke tuh...perh....sodap!

zino said...

intan
kena lah ke petaling street hehe

xiiinam said...

Dah lama tak pergi Petaling Street...dekat 20 tahun dah....

zino said...

lama tu..

Su iJamm said...

banyak nye orang. mat saleh pun ikut buat lawatan..

Zareda Norman said...

zar pun dah lama tak pi petaling street... happening macam dolu dolu yer

tulipurple said...

uih..ada buah dokong ker tu..jom pi PS boutique..huhu

zino said...

si ijamm
memang ramai pelancong kat situ..

zar
kalau tak ada lawatan tu zino pun tak akan ke sana hehe

tulipurple
ada apa kat sana ?

Jard The Great said...

org2 penting turun padang.. ehehe..

pB said...

turun sekali kala , pun gempakkk


apa larrrr

zino said...

jard
tunjuk muka hehe

pB
yg penting impak hehe kalau setakat kita turun padang tak ada sape perasan hehe

ZARA 札拉 said...

sibuk ambik gambor sebab nak amsuk blog~

jawab gitu je Uncle..=)

yginsaf4 said...

apa menteri buat kat pudu n petaling street tewww.. kalo x citer camaner nak tau.. abang zino kannns

Mamamanja said...

sedapnya buah

neezareef said...

len kali siap2 wat biz card taip add blog..ha ni jwpn kenapa aku sebok2 amek gambo..ckp gitu..hehehe

MOKCIK AZWA said...

Wah sesekali menteri buat lawatan kerja gitu...best jugak kan.. amik gambar pun ada yang tanya ker..kena berlagak cam reporter la baru orang tak tanya hehehe. Jgn mengaku wartawan dah la nanti tak pasal2 kena saman macam citer dlm paper semalam.

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. ckp la zino pun ala2 reporter gak..

Princess Liyana said...

huhu Zino kan glamour..huhu

ikan emas said...

Tahun depan kena p jenguk lagi,berubah atau dok macam tu jgk?

sya said...

Sya tak berani ke Petalign Street sejak dicubit peniaga Cina masa bertanya harga barang

zino said...

zara
dah jawab pun ada yg nganga blog menatang apa tu? hehe

en.me
pudu raya bakal berubah wajah tak lama lagi.. petaling street sepatutnya tak ada pendatang yg berniaga..

mama
nak oder ke? hehe

neezafeer
good idea.. nanti boleh buat..

azwa
dia org tu saje nak sibuk hehe

cutemiut
reporter yg resmi hehe

liyana
ya ke? hehe

ikan emas
kalau tak berubah menteri panas.. hehe

sya
macam perangai di PS..