Tuesday, July 14, 2009

reportcard..

Setiap tahun sejak zaman along dulu lagi zino le yg akan ke sekolah utk ambil reportcard.. anak anak..berjumpa cikgu dan cikgi.. dan bincang apa yg patut.. tapi pagi tadi memang tak berkesempatan langsung.. ada banyak urusan di pejabat... tak dapat nak ke sekolah fizah utk ambil report card..

so malam tadi zino siap pesan dengan jiran, yg anak dia pun sama sekolah dengan fizah tapi berlainan kelas.. utk tolong jadi wakil berjumpa cikgu fizah dan ambil reportcard.. dan bawa fizah balik...agaknya apa lah kata cikgu .. boleh pulak main kirim kirim.. hehe.. kalau cikgu nak bagi nasihat dia kena lah nasihat dengan jiran zino tu , kalau nak pesan apa pun kena lah pesan dengan dia juga hehe... atau cikgu boleh pesan dalam blog ni atau FB hehe ..

result, alhamdullilah... 8A1 dan 2A2.. semuga berterusan sampai ke SPM nanti.. inshaAllah..

36 comments:

~mrs azmi~ said...

alhamdulillah. teruskan usaha ye fizah! ^_^

dulu sy penah mak tak dapat datang hari interaksi sekola. kunun lepasla mak tak datang amik report kad rupenye mak datang ari lain terus jupe cikgu.. huhu

abeh sume chekgu die jupe sebab kebetulan lak cikgu sume subjek available.

after tuh... hukuman dijatuhkan!!

~mrs azmi~ said...

eh? orang 1st! yeay!!

Yunus Badawi said...

Boleh main pesan2 jugak ke? Nasib hari itu aku sempat kecuali Sek Agama aku minta tolong anak sulong aku yg wakilkan aku hehehe

cikMilah said...

Result gitu, kirim-kirim, pesan-pesan pun cikgu tak marah...
To Fizah,
Go girl!

yginsaf4 said...

bznyerr abah fizah tewww..

lupekanje said...

bakal membanggakan ayah dan ibu tuh...moga fizah kan terus berjaya.

Kak Elle said...

tahniah untuk Fizah:)

INTAN said...

terrornya....congrat!...
zmn daku dulu...mak apak xperlu dtg ambik report card...report card tu pun slalu sign sndiri..hehe

KAMATO said...

kena bagi url blog ni kat cikgu tu, apapun tahniah buat fizah

tulipurple said...

tahniah fizah!moga dpt yg lg cemerlang bila tiba peperiksaan sebenar...pehtu,bro zino jgn lupa panggil kami seme wat kenduri kesyukuran ek..gegege...:)

MOKCIK AZWA said...

Tahniah to Fizah...u go girlll..

Few weeks back mokcik gi amik report kad budak2..abahnya pun cikgu so tak dapek ler nak gi amik. Adik ipar pun kirimkan mokcik amik report kad anak daranya. Belum sempat mokcik cakap aper2, cikgu tu terus ajer memberikan puji2an kepada anak sedara tu..nasib baik dia dapat no. 1 hehehehe..cuma english jer kena brush up skett.

seronok gak sesekali gi amik report kad nie hehehe

neezareef said...

mudah2an anak zino dpt result cemerlang sentiasa

hanimndroid said...

baguussssnya.. hahah, pesan melalui blog ye.. hiks...

Masy said...

x ingtlah zaman skolah menengah dulu mak apak kene datang amek ke tak. takde kot. hehehhehehhe

Ada Ayrissa said...

pandainya anak abah!

blackpurple @ jowopinter said...

Tahniah adik Fizah, bijak sebijak ayahnya... :)

~ yus ~ said...

tahniah Fizah!!

Kopi Suam said...

bagus le fizah..uncle sungguh bertuah dikurniakan anak2 yang bijak pandai...saya ank petua dari dulu lagi..hahahah hahhahahah

semoga success dalam SPM nanti...

sya said...

Alhamdullilah.. Fizah dr dulu konstan menjadi pelajar cemerlang

xiiinam said...

Inilah masanya cikgu2 macam kami berkenalan dengan ibu bapa. Tapi kalau mereka tak dapat datang, kami faham.



Tahniah untuk anak yang pintar itu.......macam ayahnyalah!!!

Kujie said...

alhamdulillah..... sy dah ambil tinggal seorg lagi..hujung minggu ni

Jard The Great said...

hehe.. kalo kami.. mama kami yg selalu rajin gi sekolah amik repot kad dn dok berbincang dgn cikgu2 kami..

Jard The Great said...

uish.. windu la zaman itu.. huhu

MULAN said...

woww... tahniah.. keep up the good work, fizah..

atty's said...

alhamdullillah result okeh..jdknya jiran tak malu ler nak tolong amik..hihiiiih

fizun said...

mrs azmi
apa hukuman dia berat ke? hehe

YB
dah terpaksa kena lah main pesan je hehe

cikmilah
harap cikgu tu paham la hehe

en.me
kena pulak masa bzz.. hehe

acik
mudah2an.. amin

kak elle
thanks u

intan
kira lagi hebat hehe

kamatao
nanti minta fizah bagi tau cikgu kalau nak interview bapa masuk blog hehe

tulipurple
awal nya book hehe

azwa
meriah kat sekolah tu.. dapat le kenal ibubapa kawan2 dia..

neezareef
mudah2an.. amin

hanim
kalau cikgu ada blog kan senang..

masy
ini mesti sain sendiri ni hehe

ada
alhamdulilah..

BP
tq.. lama tak nampak hehe

yus
tq ..

kopisuam
dah bagi dulukan hehe

sya
mudah2an.. amin

cklah
terima kasih cikgu.. kalau cikgu fizah ada blog kan senang hehe

kujie
inshaAllah lain kali ada le kesempatan nak jumpa cikgu dia tu..

jard
biasa zino yg urus segala benda tu..

mulan
thanks u..

atty
tadi dah ucap terima kasih sebab tumpang jadi bapa fizah hehe

zino said...

fizun tu akaun fizah... tak perasan dia yg guna PC ni tadi hehe

Helena said...

wahhh .... tahniah pada fizah......

kalau mcm tu results..... mmg no problem ler kalau main pesan2..... :D

maklang said...

bestnya tengok result fizah..moga terus berjaya...

harap2 anak2 maklang pun macam gitu jugak nanti, InsyaAllah...

Sasha said...

wah! bz tahap Menteri Zino ni... waktu2 mcm ni kenalah bg support atas usaha & kecemerlangan yg Fizah dah lakukan... Cubalah cari masa next time... perkara remeh-temeh ni kadang2 penting pd anak... yea... sekadar pandangan dr kawan utk kawan... :)

zino said...

helena
thanks u

maklang
inshaallah ...

sasha
betul tu.. biasanya memang zino akan datang ke sekolah utk urus semua tu.. kebetulan kali ni ada tugasan negara tak boleh nak tinggalkan..

pandangan tu memang tepat...kita perlu beri sedikit ruang dan masa yg berkualiti utk mereka..

ez said...

tahniah adik fizah..akak tumpang bangga..blajo rjin2 n jgn putus asa..teruskan usaha ye..

zino said...

ez
tq..

~~Noly said...

tahniah..terer terer!

Zareda Norman said...

syabas fizah!!

Dee said...

cemerlang nyer result anak zino..tahniah fizah!!