Wednesday, July 1, 2009

enak...nya





memang sodap..
memang enak..
memang .... mmmmmmm
tak payah cakap la..

semalam keluar waktu lunch cari doreyan....hehe

34 comments:

ZARA 札拉 said...

kat rumah banyak..

hehehhe~

zino said...

tak nak jemput uncle ke? hehe

intan.dayana said...

huwaaaa~nk dOyan...anta bt cves bule x..??

zino said...

boleh berapa biji nak? hehe

cikgu_math said...

weekend baru ni CM beli..tapi kecewa!!...
tawar...tak rasa macam durian!
agaknya kena tunggu seminggu dua lagi kat sini..

cikgu_math said...

terlupa... kalau free, jenguklah blog CM.. tengok apa yg ada untuk zino...

zino said...

cikgu
ada doreyan ke? hehe

DuRiAn rUnTuH said...

kuning nyer isi die..sedap sih!!~~

Zareda Norman said...

kat sini pun murah dah... deroyan kunyit RM sekilo... beli dua biji pun tak terhabis maakan

Chekgu BaniHassim said...

waa...
durian cam kucing tidur je...
sodap tu...

Yunus Badawi said...

lunch time pun sempat beli durian? Makan kat tempat jual tu aje kan? Lain kali ajaklah saya sekali ngeh3x

tulipurple said...

yes yess..td dpt result blood test..pass..yahuuuu,bley cari durian..huhu,kalu dak meleleh jer ler tgk org tu mkn..hehe.

Princess Liyana said...

Kt rumah yana melmbak zino..tk larat nk mkn..huhu ;P

silversarina said...

Terliurnya .... memang kena langgar pantang jugak ni....nak makan dengan Maya , gang yang makan durian dah balik, Sofie tak makan ..huhu.

zino said...

DR
memang sedap terasa nak ke sana lagi hehe

zar
nak selera makan kena ramai2 hehe

cikgubanihashim
enak tak terkata hehe

tulip..
cepat cari sebelum kehabisan..

liyana
ajak ke kawan2 datang pegabihkan hehe

silversarina
makan secara berhemah ya.. jangan extra sangat hehe

maklang said...

nak cikit!

~~Noly said...

aduhaii..

Jard The Great said...

waduhhhhhh... terliuq aku melihatnya.. huhuhuhu

Kopi Suam said...

wah saje la uncle...iskhh kan tek terliur...KS memang hantu durian...sekarang melambak2 kat pasar malam..yang sedang2 5 bijjik 10 hengget...

ni kuning2 ni kompom durian tembaga

zino said...

maklang
cikit je tau hehe

noly
hehe

jard
kena lah cari nanti..

kopisuam
tak tau apa nama nya lupa nak tanya hehe

yginsaf4 said...

'kucing tido' tewww..

pB said...

jom Bro

kita arrange kenduri duyan ..

pB said...

berapa sekilo tu??

Masy said...

naaaaaaaaakkkkkkkkkk!!!!!!!!

tp tgh ada rasa nk demamlah pulak huhu

Ada Ayrissa said...

perhhhhhhhhhhhhhhhh..
melelehhh air liur dennnnnnnnnnnn uncleee oiiiiiiiiiiii....

MOKCIK AZWA said...

tengok gambo ajer pon dah terasa kesedapannya..

cikMilah said...

Nampak macam bukan kucing tidur tu..
Kering sikit ke, tak creamy sangat flesh dia, lemak tapi kurang manis - kalau itu ciri-ciri dia,itu jenis hollow.. saya mmg cari hollow kalau nak makan durian.
Kalau kat Penang, cari kat street vendor dekat jalan Airpot Bayan Lepas ke Balik Pulau.Beshhhhh durian in town!!!

zino said...

en.me
iya ke? hehe

pB
yg tu mahal sikit hehe

masy
demam, cepat2 dapatkan rawatan...

ada ayrissa
mesti minat doreyan ni.. hehe

azwa
memang sodap bangat hehe

cik milah
bijak pilih doreyan ni..

noorlara said...

semalampun hakak baru beli doyan 5 biji yg best punye RM20.00 puas makan sampai terlentang, ade lagik kat icebox nak sambung balik kanggg, doyan memang sedap giler

sya said...

Petang ni nak kena beli doyan.. esuk ada banyak order tat doyan..

Yg tu org kata kucing tido ke?

zino said...

noorlara
ada lagi yg best 20 inggit ke kilo hehe

sya
itu yg dia org kata..

neezareef said...

cantik la isi duyan kunin

PrinCeSS said...

memang sodap..
den baru je lepas makan..
nyam2

Pak Ngah: said...

:: salam... lepas pekena durian tu... sah le kena check darah... itupun kalau banyak le...