Sunday, July 19, 2009

lapuran dari Awana, Genting

Sekarang zino berada tinggi di Awan.. oops bukan di awana, Genting akan berada di sini selama tiga hari sehingga Rabu nanti.. bila tengok program, padat dan sendat.. ada ke masa nak bersuka ria? macam tak ada ada ke masa nak bersenang lenang? macam tak ada.. ada ke masa nak beroler coaster?.. macam tak ada..

tunggu lapuran selanjut nya sekian terima kasih

27 comments:

ZARA 札拉 said...

Uncle..jangan lupa kirim ole-ole ke bumi selatan ya? hehe~

lupekanje said...

jaga kesihatan kat sana....sujukkk...
kabus tobal...

Sasha said...
This comment has been removed by the author.
zino said...

zara
Ole ole ? Uncle cuba hehe

Acik
rasa mcm dah tak sojuk pun

sasha
tak sempat nak merayap pun

Princess Liyana said...

huhu g la curi2 naik roller coaster..huhu sonok!

zino said...

liyana..
kalau boleh nak juga tu hehe

Pak Ngah: said...

:: salam... lajak je ke atas tu..

silversarina said...

Jadual padat dan sendat.. blog jangan lupa update tau .... kita orang duk bawah genting nak tau perkembangan orang atas genting tu .... hihi.

zino said...

pakngah
itu la tak tengok boleh curi2 masa ke tak hehe

silversarina
kalau balik malam tu masih bertenaga boleh le di update kan hehe malam tadi pun dah lajak sampai kol 12.30 mlm

kayteeze said...

wah..... di Awana rupanya... Sorang aje ke ? Mem tak ikut .

Sasha said...

Wah! tetiba ramai plak blogger2 yg panjat naik genting sejak sebulan dua ni... byk entri pasal genting... enjoy ur time!!

Sasha said...

Wah! tetiba ramai plak blogger2 yg panjat naik genting sejak sebulan dua ni... byk entri pasal genting... enjoy ur time!!

Masy said...

nk blk nanti bole laa layan jap mende2 tu hehehe

yginsaf4 said...

malam leh terjah kat kasino.. nanti abg zino kayoooo.. fuyooohhh

cikMilah said...

Selamat berkerja sambil bergenting...:)

Jard The Great said...

ahaha.. mmg tak sempat ar..

atty's said...

takecare zino

Mak Su said...

curi curi lah kuar jap gi main rollercoaster? bestt ooo :D

MOKCIK AZWA said...

mesti boring ajer kan, benda depan mata tapi takleh nak gi main...rollercoaster...

lamanya dah ler tak naik ke genting tu..

neezareef said...

sejukkk..sejukkk

ez said...

bestnye...

tulipurple said...

sejuk lg ke GH tu...dgr kabo tak sesojuk dolu2...

Abang Long said...

Keadaan dibawah sudah genting ... ada hati hendak naik ke Genting ? Hahahahahaha .........

zino said...

kaytee
sorang je tapi kat ats ni beramai dengan geng opis..

sasha
musim naik genting kot hehe

masy
ada free time kereta nak naik pulak tak ada itu la sape suruh driver balik hehe

en.em
boleh bagi modal tak.. nanti kalau kayo kita bagi duo hehe

cikmilah
memang agak genting hehe

jard
penuh dengan aktiviti..

atty
tq..

maksu
tak ada kereta la pulak hehe

azwa
genting pun dah tak berapa sejuk ..

neezareef
kat awana ni tak berapa sejuk..

ez
best best

tulipurple
tak sejuk mana pun tapi sejuk la dari KL tu hehe

abanglong
yg di genting ni pun bertambah genting.. hehe

Dee said...

gi ler mlm ari zino..

xiiinam said...

Selamat berdinginan....

zino said...

Dee
setiap malam sampai kol 12 baru selesai hehe

cklah
dah petang ni dingin le pulak hehe