Friday, July 31, 2009

terkedek kedek

jom tengok aksi arifah....







22 comments:

SoFie NuR said...

comey2...nak ke mane tu? hihi

sakurasa 2 said...

baru belajar berjalan ya...

silversarina said...

Geramnya tengok.... nak tangkap je rasa :)

pB said...

Salam Bro


mana gambar cucu no 2 tu ???

Masy said...

aip aip nak gi mana tu hehe

cikMilah said...

Baru dapat lesen L.. hehehe, memang cute tengok terkedek-kedek dengan pampers...
( oh ya Zino, in my new entry.. I am Pregnant!.. hahaha)

Sasha said...

berjalan tanpa arah tujuan.. mcm kambing trlepas kandang... :)

~Mardihah Adam~ said...

ala-ala comel nyer, kak dihah ada cokolat...nak tak? meh datang sini..ala-ala .......

DrSam said...

mula-mula bertatih-tatih dahulu, begitu adat kehidupan. Memang cute terutama kalau tengok terutama ketika rebah dan bangun dengan masih berpampers :)

Zareda Norman said...

zino

raya ni siaplah, Arifah explore umah tok wan dia.. bunga bunga kristal itu sila masuk kabinet okes...

INTAN said...

ala la la la la....syomeinya...

Neeza Shahril said...

cepatnya.. dah berjalan dah dia ya..
mesti best tengok..
kena record ni zino.. nanti bila dia besar, dia tengok balik..

xiiinam said...

Masa tengah besar gini...memang rasa nak ngadaaaap je baby ni. Menghiburkan...

Yunus Badawi said...

wah dah boleh jalan Arifah ya. Adam belum lagi lah. Sebulan dua lagi baru boleh jalan agaknya.

Abang Long said...

Waktu riang si kecil. Waktu bahagia yang dewasa :)

Dee said...

suker atok tgk eh..hihihi..

KLMari said...

Masa berjalan jatuh ni lah sangat comel, wokey !!! Especially bila kita buat buat nak kejar dia, cepat cepat mencicit try to run away....so ssssweeeetttt...:)

Kengkawan said...

ala tomelnye de...i

Kak Elle said...

sekejap masa berlalu kan?ni dah pandai berjalan pun ...

noorlara said...

seronok arifah dah dapat kaki, lepas ni terukle kena pantau sebab dia tak tau nak dok diam dah!

yginsaf4 said...

terkedek kedek nak adekk teww.. ekeke

intan.dayana said...

baru nk blaja bejalan.suwit nye~