Sunday, January 23, 2011

jalan jalan cari makan.....

sekali lagi kami dapat berkumpul dan makan beramai ramai... tempat pilihan adalah tempat yg mudah kami sampai sama ada dari Putrajaya, dari Puncak Jalil atau dari BTR... tak ada jem.. tak ada sesak.. dan tempat ni pun kami pernah datang sebelum ni.... mana lagi kalau bukan Village View di Bangi.... bagi iklan sikit hehe

kali ni kami berkumpul sempena sambutan tertunggak birthday kakak... sebelum ni kami dah keluar makan dengan kakak pun tapi korum tak penuh.. maka mak dia memain peranan supaya makan makan di buat sekali lagi ... so adik dapat la joint dua kali hehe.. yang lain lain tu biar gambar2 ni yg bercerita hehe...











13 comments:

Tie said...

Wah... siakap 3 rasa ke tu? Anak-anak saya suka makan...

Ada kolam ikan... banyak betul ikan-ikan tu, ya..

zino said...

Tie..
best makan kat situ meriah dengan orang ramai....

en_me said...

meriahnyerr uollss.. ehehe

kak Erna said...

sedapnya makan2..tapi tak dapek la jawab e..kalau malam2 memang tak keluar ..
makin comel cucu2 tu..bilo la nak jumpo laie.

ckLah@xiiinam said...

Selamat bergembira...

MULAN said...

seronooookk sungguh ramai2 makan sama2 ni..

Zareda Norman said...

VV bagi ni tempat feveret kami juga.. fresh orange dia mantapss

anymz said...

sodap ke kat situ bang?tak ponah try lagi..senang tak nak cari lokasi?

~ yus ~ said...

Makan-makan bersama keluarga memang seronok kan abah Zino..

Neeza Shahril said...

kalau anak2 neeza, tak makan lah jawabnya sebab asyik tengok ikan... hehee..

cikceriacorner said...

salam uncle..

bestnye..makan ramai2...meriah..:)

pB said...

salam


dah besar cucu cucu ...

NARDtheNERD said...

wahh.
bestnya makan makan..=))