Sunday, January 9, 2011

river cruise Melaka...













25 comments:

kak Erna said...

waa..cantik cantik gambar..dah dapek dslr ko..he he..
yang berwarna warni macam pelangi tu paling cantik..

zino said...

erna
kamera biasa je.. DSLR belum siap lagi tompah hehe

pB said...

salam

Kengkawan said...

best!!

Zareda Norman said...

gambar lukisan kat dinding tu cantik kan... macam kat obersi

sya said...

Cantik pulak Kg Morten tu.. ni tempat bermain2 masa remaja dulu

~ yus ~ said...

Walaupun rumah emak di Melaka tak pernah lagi naik River Cruise ni abah Zino..huhu

zino said...

PB. Salam

zino said...

Andak. Memang best dah naik ke

zino said...

Zar. Dah banyak berubah dari last yg saya pegi monorail pun dah ada hehe

zino said...

Sya
Untung org kampong tu bill elektrik gomen bayar kalau ada yg buat homestay bagus tu

zino said...

Yus
Biasa macam tu la org luar yg ber iya iya hehe

sahromnasrudin said...

cantiknya pic tuer..tp pic kat header lg cantik..rumah kat mana tue huhuhuh

cikceriacorner said...

salam uncle..
heheh..sy org melaka pon belum ke sana lagi..heheh

zino said...

Shahrom
Yg kat atas tu rumah kami di kampong

zino said...

Cikceria
Macam mana nak jadi pemandu pelancong kami ni hehe

Ada Dalina said...

wah..bestnyaa jln2..

MULAN said...

dulu pergi siang.. malam lg cantik ek..

NARDtheNERD said...

macam seronok je...
:))

zino said...

ada dalina...
sesekali dengan famili..

zino said...

mulan
malam lagi best.. dengan lampu2 bagai..

zino said...

NARD
memang seronok pun hehe

MOKCIK AZWA said...

Paling seronok dapat outing dgn famili gitu...menarik juga river cruise ni kan..

aNIe said...

Zino... anie tak berpeluang lagi untuk beriver cruise... cantik gambar tu...

ze said...

salam zino..

dah lama sy tak ke melaka, dulu suka jugak bawak anak2 ke a farmosa tengok kapal besar dan singgah di umbai mkn mknan laut yg segar...