Saturday, January 29, 2011

terima kasih PM..


Tol di persilangan Salak dan Connought dihapuskan mulai Mei

28/01/2011 2:41pm

PUTRAJAYA 28 Jan. – Para pengguna Lebuh Raya Hubungan Timur-Barat yang menghubungkan persilangan Salak dan Taman Connought, Kuala Lumpur tidak lagi perlu membayar tol, yang dijangka bermula Mei ini. Datuk Seri Najib Tun Razak ketika mengumumkan perkara tersebut berkata, tempoh penamatan tol berhampiran Bandar Tun Razak itu telah dipercepatkan berbanding tempoh asal pada 2018.

Menurut Perdana Menteri, ia berikutan keputusan kerajaan supaya tempoh konsesi itu tidak dilanjutkan dan yang lebih penting tiada pampasan yang diberikan untuk semakan tol yang tertunggak. - Utusan

Kalau tak salah zino ini tol belakang rumah ni je.. memang tol sini lah zino lalu hari2 bila balik.. kalau nak kira dah ratus ratus juga la zino derma kat Metramac tu.. hehe elok sangat la di tutup tu... jimat le sikit... alah 50 sen je sehari.. tapi kali berapa tahun guna banyak juga lah jadi nya.. minah minah yg come lote kerja kat sana macam mana ya? hehe..

7 comments:

sheschocoholic @ leeya said...

minah2 comel lote tu leh keje kat tol2 lain uncle. selangor n kl ni cukup byk tol. hehehehe

zino said...

betul juga tu.. hehe

kak Erna said...

yang tutup..tutup..yang lain makin naik..walau pun kato tak naik..

DrSam said...

harap-harap lepas ni tol-tol lain pun akan mengikut jejak langkah yang sama dengan tol di salak dan Connought tu.

zino said...

Erna..
biaso la tu hehe

zino said...

Drsam..
harap2 nya macam tu la..

Mak Su said...

bagus jugak tu, nak nak time nak PRU ni kn..... hu hu hu