Wednesday, January 19, 2011

selamat hari lahir...

masa kecil

masih sekolah rendah.....dulu

anak manja abah..

anak dara abah sorang ..

yg paling sedikit kerenah...

dan sekarang dah remaja..

peace...

semakin matang...

dan sangat bijak..

Semalam fizah sms, tak ada plan apa apa ke? selamba je saya jawab tak, yg teringat masa tu cuti Taipusam hehe.. lepas tu tanya dia nak balik ke? .. dia sms lagi soal benda yg sama... tak ada plan apa apa ke? zino fikir apasal la dia tanya benda yg sama... lama lepas tu baru perasan rupanya esok.. (ari ni) adalah hari lahir dia..... hehe.. cam mana lah boleh tak ingat hehe

setiap tahun akan ada entri khas buat hafizah.. setiap kali dia sambut hari lahir... masih teringat lagi last year kami sambut birthday dia di Putrajaya kat rumah angah... sekarang dah bertambah setahun lagi... setiap tahun dia jadi pembuka sambutan hari lahir di kalangan keluarga kami... dia dah pesan dengan mem nak 'touch screen" sebagai hadiah... hehe sape nak beli tu ?

sejak kecil Hafizah memang tak banyak kerenah... seorang yg sangat rajin dan komited dengan pelajaran sejak sekolah rendah lagi tak pernah gagal naik ke pentas setiap kali ada anugerah kecemerlangan di sekolah... kecermelangan dia dalam akademik bertahan sampai sekarang... semuga dia terus maju jaya dalam apa saja bidang yg di ceburi nanti... sekarang masih dalam persediaan untuk meneruskan cita cita nya... semuga dia berjaya..amin

selamat hari lahir buat anak dara abah sorang ni.. semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan..amin...

12 comments:

ciK LyndaWawa igUana said...

besar dah dia..hehe

Kak Elle said...

happy birthday Fizah

kak Erna said...

happy birthday fizah..
semoga terus maju jaya..dan bertambah manja anak dara abah yang sorang ni..

Ada Dalina said...

hepi bday anak dara uncle..moga terus kekal cemerlang..

uncle, leh la bg tips camner nak jadikan anak kita pandai cam anak uncle... :D

Jard The Great said...

selamat hari lahir buat anak zino. hehehe.

UnGu VioLet said...

selamat hari lahir dik.. moga sentiasa berjaya di dunia dan akhirat kelak.. Ameen...

ckLah@xiiinam said...

"...selamat hari lahir buat anak dara abah sorang ni.. semuga panjang umur murah rezeki dan di permudah segala urusan..amin..."



AMIN.

KAMATO said...

Selamat hari lahir buat fizah

Zareda Norman said...

happy birthday fiza

SoFie NuR said...

Happy Birthday Buat Fizah..
semoga menjadi anak yang solehah dan berjaya di dunia dan akhirat...

cikceriacorner said...

eppy besday fizah..
moga adik berjaya dan terus berjaya..:)

Angah said...

hepy belated besday utk fizah. Semoga terus berjaya dalam pelajaran dan menjadi anak yang solehah.Tahniah utk abah dan omaknya atas didikan yang baik..